Sinds 1989

Vestigingen bouwbedrijf Nederland | Verbouw-Gigant

Al meer dan 33 jaar uw partner voor verbouwingen en renovaties!

De Verbouw-Gigant, uw vertrouwde partner voor verbouw- en renovatieprojecten in Nederland. Sinds 1989 zijn wij actief in het hele land en hebben we een solide reputatie opgebouwd op basis van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Onze geschiedenis

Jouke de Groot, nu 72 jaar oud is, is al meer dan 53 jaar actief is in de bouwsector. Wat begon als een eigenaar van een bescheiden bedrijf dat gespecialiseerd was in het renoveren van badkamers en woonkamers, is nu uitgegroeid tot een toonaangevend bouwbedrijf in Nederland dat alles aankan.

Of het nu gaat om de verduurzaming van uw woning, verbouwing en totale renovatie, vastgoedonderhoud, transformatie van de woning, of nieuwbouw, wij hebben de expertise en ervaring om uw visie te realiseren.

Bedrijfspand 1989

 

Eerste bedrijfspand in 1989

Missie en visie

Onze missie om uw bouw- en renovatiewensen te vervullen met vakmanschap, persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Als familiebedrijf, actief sinds 1989, streven we ernaar om projecten op te leveren die aan de hoogste normen voldoen, van verduurzaming tot nieuwbouw. Het ultieme streven is om in 2035 vestigingen te hebben in elke stad in Nederland. 

Onze visie is om uw betrouwbare bouwpartner te zijn voor elk project, met sterke betrokkenheid bij uw tevredenheid. We combineren ervaring en zorgvuldige planning om projecten uit te voeren die aan uw persoonlijke wensen voldoen. Met duidelijke kostenafspraken en altijd scherpe prijzen, streven we naar betaalbaar vakmanschap en klantgericht bouwbedrijf in Nederland.

Bouwbedrijf op de juiste plaats

Het hoofdkantoor van de Verbouw-Gigant is gevestigd in Amsterdam. Toch kunnen we met trots zeggen dat we door heel Nederland actief zijn. We zitten in verschillende regio’s in het land met medewerkers die al jaren bij ons werken. Op deze manier kunnen we de expertise delen met klanten uit Groningen tot Maastricht.

Heeft u een renovatieproject in het hartje van Amsterdam, een verbouwproject aan de kust of een verduurzamingsproject in het Noorden? Wij kunnen u gegarandeerd helpen hiermee.

Provincie Locaties
Noord-Brabant Breda, Tilburg
Zuid-Holland Rotterdam, Leiden, Den Haag
Noord-Holland Amsterdam, Haarlem, Alkmaar
Gelderland Arnhem, Nijmegen
Utrecht Utrecht, Amersfoort
Overijssel Almelo, Zwolle
Groningen Groningen
Friesland Regio Friesland
Drenthe Assen, Emmen
Limburg Maastricht
Flevoland Almere
Zeeland Regio Zeeland

Wij zijn een erkend bedrijf wat alle werkzaamheden uitvoert wat maar met bouw en verbouw te maken heeft. Zo voeren wij regelmatig een renovatie uit of verbouwen wij complete huizen.

Op deze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een grote of kleine klus. Na het invullen van het offerte formulier wat maar 2 min de tijd kost zullen wij u een scherpe prijs toe mailen binnen enkele dagen zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Ja, in veel gevallen zijn vergunningen vereist voor verbouwingsprojecten. De vereisten variëren per locatie en projecttype, maar het is belangrijk om de lokale bouwvoorschriften en vergunningsvereisten te controleren voordat je begint. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen!

Dit hangt af van de aard van de verbouwing en je persoonlijke voorkeur. Kleine verbouwingen of prefab verbouwingen kunnen meestal worden uitgevoerd terwijl je in je huis blijft wonen, maar grootschalige renovaties kunnen tijdelijke verhuizing vereisen. Bespreek dit met uw aannemer om de beste aanpak voor uw situatie te bepalen.

Het hangt af van uw voorkeur en de complexiteit van het project. Sommige aannemers bieden ontwerpdiensten, terwijl anderen zich richten op de uitvoering van bestaande ontwerpen. Als u specifieke ontwerpwensen hebt, overleg dan met uw aannemer om te bepalen wat het beste bij u past.

Veelvoorkomende uitdagingen bij verbouwingen zijn onder meer onvoorziene problemen, vertragingen in de levering van materialen en communicatieproblemen. Een ervaren aannemer kan helpen bij het anticiperen op en aanpakken van deze uitdagingen om het project soepel te laten verlopen.

Wij kunnen vanuit een budget aan het werk gaan. Op basis van dit budget kunnen wij een overzicht maken met de uit te voeren klussen binnen het budget.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!