Sinds 1989

Wanden en plafonds laten maken

Als u ruimtes in huis wilt opdelen of als u de huidige indeling van uw huis wilt aanpassen, is het plaatsen van wanden een goede oplossing. Bij Verbouw-Gigant heeft u verschillende opties en krijgt u vakmanschap tegen een schappelijke prijs.

Voor meer uitleg en informatie over kosten, kunt u hier kijken.

Voorzetwand plaatsen

Voorzetwanden zijn een goede manier om uw huis van binnenuit te laten isoleren. Als u bijvoorbeeld in een monumentaal huis woont waar geen spouwmuur aanwezig is of er geen veranderingen aan de buitengevel toegestaan zijn.

Door een voorzetwand te plaatsen, blijft de gevel van uw huis helemaal in originele staat en kunt u toch van de voordelen genieten van een geïsoleerde woning. Denk aan lagere energiekosten en minder tocht.

Voorzetwanden isoleren niet alleen tegen koude maar ook tegen geluid. Als u veel last heeft van geluidsoverlast bijvoorbeeld van langsrazend verkeer, dan kan een voorzetwand de oplossing zijn. Kijk hier voor meer informatie.

Tussenwand plaatsen

Een tussenwand biedt de oplossing om een kamer in meerdere kamers op te delen. Anders dan een wand plaatsen, is een tussenwand vaak makkelijker, goedkoper en niet bedoeld als draagmuur. U heeft bijvoorbeeld keuze uit gipsplaten op hout, gasbeton en gipsblokken. Kijk hier voor alle mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lambrisering maken

Een lambrisering is vooral geschikt voor lange muren en zorgt ervoor dat de muur extra beschermd wordt. Daarnaast wordt de muur opgedeeld, waardoor u extra stijlmogelijkheden heeft. Mocht u zich afvragen of een lambrisering nog in is, het antwoord is jazeker.

Lambrisering kunt u in moderne of klassieke stijl kiezen en alles daartussenin. U kunt de lambrisering natuurlijk zelf maken, maar voor het beste resultaat schakelt u een vakman in. Bekijk hier informatie en prijzen.

lambrisering-maken
Lambrisering

Plafond maken

Bij bouwbedrijf Verbouw-Gigant zijn er veel mogelijkheden om plafonds te maken, vernieuwen of verlagen. U kunt onder andere kiezen uit de volgende vormen:

  • Plafond van aluminium (vaak voor de badkamer)
  • Lamellen plafond
  • Schrootjes (ouderwets)
  • Spanplafond van kunststof
  • Brandwerend plafond
  • Plafondpanelen

De optie die voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van het soort plafond dat u nu heeft, uw wensen en natuurlijk uw smaak. Hier vindt u meer informatie over plafonds laten maken.

Bij ons kunt u een nieuw plafond en verlaagd plafond laten maken. Verlaagde plafonds zijn vaak wenselijk in heel oude panden. Als het pand verzakt is, kan er door middel van een verlaagd plafond een nieuwe waterpas lijn getrokken worden.

Daarnaast is dit een redelijk eenvoudige manier om stookkosten van hoge oude woningen naar beneden te krijgen. Hoge ruimtes zijn lastig warm te maken en te houden. Door het plafond te verlagen hoeft u minder hard te stoken om een aangename temperatuur te bereiken.

Hier vind u alles wat u moet weten over een verlaagd plafond.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!