Sinds 1989

Lambrisering maken

Denkt u na over een lambrisering in uw woonkamer of langs de trap van uw woning te laten plaatsen? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden om als materiaal te gebruiken. Leest u op deze pagina alles over de soorten materiaal en de kosten hiervan.

Waar kan je een lambrisering van maken?

Het maken op maat kan op veel verschillende manieren. We zullen de meest voorkomende materialen is voor u op een rijtje zetten zodat u wat ideeën op kan doen:

  • Mdf
  • Schroten
  • Laminaat
  • Steigerhout

Uiteraard zijn er ook kant en klare panelen te verkrijgen om een lambrisering te realiseren kan het aanbrengen een stuk makkelijker dan dat ze op maat gemaakt worden door een timmerman. Maar wilt u een beetje een unieke woonkamer of trappen gat dan is het veel leuker om met een van de bovenstaande materialen te gaan werken.

Met een houten lambrisering geeft u uw woning gelijk een sfeervol uiterlijk. Het zorgt voor een warmere sfeer in uw huiskamer. Wij kunnen voor u een lambrisering maken van houten planken. Deze zijn hier namelijk zeer geschikt voor.

lambrisering-maken
Lambrisering maken

Houten lambriseringen

Twijfelt u over een mooie houten lambrisering of wandbetimmering? Massieve houten planken zijn zeer geschikt als lambrisering en heeft bovendien een flink isolerend vermogen.

Lambrisering of wandbetimmering zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren, design en afwerkingen. Waardoor ze voor elk interieur toepasbaar zijn en u dus kunt kiezen welke uitstraling u wilt bereiken.

Kosten lambrisering laten maken

Wilt u uw muren beschermen tegen beschadigingen zoals dat veel voorkomt bij een trap of in de gang van uw woning? Dan is het plaatsen van een lambrisering een zeer goede optie om de wanden heel te houden.

Het is gemakkelijk schoon te maken en kan eventueel ook als het aftimmeren voor een radiator worden gebruikt. Het is altijd beter als eerste uw trap te laten plaatsen en dan de lambrisering te monteren.

Waar laten plaatsen?

Een lambrisering kan voor veel doeleindes gebruikt worden en past prachtig bij dezelfde keuze als uw hout van uw houten vloeren. Het aanbrengen is relatief goedkoop en kan in verschillende ruimtes in uw huis worden gebruikt als wandversiering. Denkt u hierbij aan:

  • Babykamer
  • Toilet
  • Keuken
  • Trap en gang

De gemiddelde hoogte van een lambrisering is tussen de 90 mm en 120 mm hoog. U kunt zowel een gladde als een sier muur lambrisering kiezen wat in uw woning past.

Vrijblijvende prijsinformatie

Voor een prachtige wandbetimmering langs de trap, keuken, toilet of de babykamer kunt u dus ook bij de Verbouw-Gigant terecht. Wilt u hier meer over weten qua prijs en dergelijke, vul dan het offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!