Sinds 1989

Ramen en deuren laten plaatsen

Meer daglicht in huis? Bij bouwbedrijf Verbouw-Gigant heeft u ruime keuze in verschillende soorten dakramen, daglichtkoepels, kozijnen en openslaande tuindeuren.

U kunt kiezen uit standaard maten of iets op maat laten maken zodat het perfect bij uw huis en wensen past.

Lichtkoepels laten plaatsen

U kunt een lichtkoepel al vanaf gemiddeld 300,- euro laten plaatsen. Een lichtkoepel is een raam voor een plat dak, waardoor u meer daglicht binnen krijgt. Het is een geweldige manier om een donkere ruimte levendig en zonnig te maken.

Niet iedereen kan zomaar een lichtkoepel plaatsen. De afwerking is namelijk ontzettend belangrijk om lekkage te voorkomen.

Bij Verbouw-Gigant krijgt u vakmanschap en weet u zeker dat uw dak en daglichtkoepel tegen het Nederlandse weer bestand zijn.

Bij ons kunt u zowel terecht voor het laten plaatsen van een koepel als voor het laten vervangen van een bestaande koepel. Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen vindt u hier.

lichtkoepels laten plaatsen
Lichtkoepel

Dakraam laten plaatsen

Een dakraam laten plaatsen is een fraaie manier om meer licht in huis te krijgen. Zolderkamers met een schuin dak zijn donker. Door het gebrek aan daglicht zijn deze kamers meestal niet of nauwelijks leefbaar en dienen ze enkel als opslag.

Als u van uw zolderkamers echt bruikbare ruimten in huis wilt maken, laat u dakraam plaatsen. U heeft veel keuze in soorten en maten, zodat er altijd wel iets te vinden is dat bij uw wensen en verwachtingen aansluit.

Al vanaf gemiddeld 550,- euro heeft u een dakraam.

dakraam laten aanbrengen
Dakraam plaatsen

Let op: een dakraam plaatsen is niet iets dat zomaar iedereen kan. Bescherming tegen regen en tocht zijn heel erg belangrijk en daarvoor heeft u een vakman nodig.

Daarnaast mag de structurele integriteit van uw dak niet aangetast worden. Een vakman weet precies hoe en waar het raam het beste geplaatst kan worden.

Een vakman voor het plaatsen van een dakraam krijgt u bij Verbouw-Gigant. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat u iemand krijgt met verstand van zaken tegen de beste prijs. Meer informatie vind u hier.

Lees hier meer over mogelijkheden en prijzen voor een dakraam laten plaatsen.

Kozijnen plaatsen

Kozijnen laten plaatsen kost tussen de 600,- en 850,- euro per vierkante meter. Bij Verbouw-Gigant kunt u rekenen op kozijnen van kwaliteit en vakmanschap bij het plaatsen.

We nemen de afwerking en afhandeling heel serieus, waardoor deuren en ramen altijd goed passen en goed isoleren.

U kunt kiezen tussen houten, kunststof en aluminium kozijnen. Kunststof en aluminium zijn onderhoudsvriendelijk, maar vaak geven houten kozijnen uw huis een fraaiere uitstraling.

Als u voor hout kiest, heeft u keuze uit verschillende houtsoorten.

Meer informatie over kozijnen laten plaatsen, vindt u hier.

terras-deuren
Terras deuren

Tuindeuren op maat laten maken

Tuindeuren op maat laten maken is de uitkomst om uw huis en uw tuin op een elegante manier aan elkaar te verbinden. U heeft keuze uit kunststof, houten en aluminium deuren.

Zo is er altijd iets dat bij uw woning past. Hieronder vind u een inschatting van de prijzen.

Er zijn genoeg mogelijkheden om openslaande deuren of schuifpuien te laten maken. Bij Verbouw-Gigant krijgt u deskundig advies, zowel over het ontwerp als over de praktische zaken zoals isolatie.

Voor een uitgebreid overzicht van mogelijkheden en kosten kunt u hier een kijkje nemen.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!