Sinds 1989

Voorzetwand plaatsen

Een tussenwand of voorzetwand plaatsen is de oplossing om van binnenuit uw muren te isoleren. Denk hierbij aan een monumentenpand waar aan de gevel geen veranderingen zijn toegestaan en er geen spouwmuur is.

Of bij een enkel steenmuur van garage of box, ook hier wordt op zo een manier een spouw gecreëerd die ervoor zorgt dat er geen vocht meer doorslaat en die de gelegenheid biedt om spouwmuurisolatie aan te brengen.

Isolatie aanbrengentussenmuren plaatsen

Tussen de voorzetwand en de buitenwand kan dan weer isolatie geplaatst worden om zo het gehele pand goed te isoleren. Een ander voordeel is dat een voorzetwand heel gemakkelijk de uitstraling kan krijgen die u graag wilt. U kunt behalve het materiaal ook de afwerking precies kiezen zoals u wilt.

Door deskundig een dergelijke wand te plaatsen verbetert u uw wooncomfort, vermindert u uw stookkosten en verbetert u het leefklimaat in garage of box.

Een voorzetwand plaatsen vereist de nodige deskundigheid om vochtproblemen te voorkomen. Een voorzetwand is eigenlijk de beste manier om een vochtige muur te voorkomen.

Ook tegen geluid

Vaak wordt een houten voorzetwand ook geplaatst om geluid te isoleren. Geluidsisolatie tussen de originele wand en voorzetwand zorgt ervoor dat het geluid mooi binnen de kamer blijft en dat aangrenzende kamers of gebouwen minder tot geen last meer hebben van het geluid. Wij hebben geluidsisolerende voorzetwanden in verschillende soorten en maten.

Kwalitatieve goede voorzetwand

Onze gediplomeerde vakmensen hebben de expertise om op juiste wijze te werk te gaan. Zij hebben de kennis en weten welke materialen onder welke omstandigheden geschikt zijn en hoe deze juist toe te passen.

Wanneer bijvoorbeeld een voorzetwand ergens buiten geplaatst dient te worden is het niet verstandig om zachthout te gebruiken, dit zal veel eerder gaan rotten dan een stenen voorzetwand die buiten geplaatst wordt.

Gaan wij dit bij u doen, dan bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid, want wij bouwen volgens geldende keurmerken en dat biedt u de garantie en zekerheid van een vakkundige oplossing. We geven waar nodig ook advies bij de keuze voor welk materiaal er gekozen moet worden voor de voorzetwand.

Overal mogelijk

Een voorzetwand kan gewenst zijn in verschillende kamers en ruimtes in een woning of ander gebouw. Zo moeten er vaak voorzetwanden in keukens en badkamers geplaatst worden. Bijvoorbeeld om leidingen achterlangs te verwerken. Wij kunnen de hele klus uitvoeren inclusief het waterdicht maken van de wanden, bijvoorbeeld het zetten van de tegels.

Een plek waar heel vaak een voorzetwand geplaatst moet worden is op het toilet. Wanneer er een inbouwtoilet moet komen is het namelijk zaak dat er een extra wand geplaatst wordt waar het waterreservoir achter past. Dit hebben we al heel vaak gedaan en kunnen dit dus dan ook uitstekend.

Ook in garages worden vaak voorzetwanden geplaatst om het binnenklimaat beter te maken. Wel zo lekker als er bijvoorbeeld spullen opgeslagen staan en u in een lekkere temperatuur wilt klussen.

Scheidingswanden

Een scheidingswand is de oplossing voor het scheiden van een ruimte in meerdere vertrekken, in huis, kantoor, magazijn of winkelruimte. Het herverdelen van een ruimte met een wand kan op heel veel verschillende manieren worden ingevuld.

Een scheidingswand uit hout of gipsplaat, enkel- of dubbelwandig, met of zonder isolatie, maar ook gemetseld of uit gasbetonblokken, u zegt het maar.

Afwerking scheidingswand

Bij de Verbouw-Gigant zijn alle varianten mogelijk, er is voor ieder wat wils voor elke situatie. Wij beschikken over de nodige gediplomeerde vakmensen die het karwei voor u uitvoeren.

Ook de afwerking van scheidingswand en kozijnen maken kunnen wij voor onze rekening nemen. Een losse scheidingswand moet in de meeste gevallen namelijk nog afgewerkt worden, tenzij u natuurlijk een resultaat wilt zoals hiernaast kunt zien.

Het afwerken kan op allerlei verschillende manieren, meestal doen we het de combinatie van gips en hout om er vervolgens een stuclaag of verflaag overheen aan te brengen. We kunnen het precies afwerken zoals u het wilt hebben.

Scheidingswand plaatsen

sccheidingswand

Moet de scheidingswand of tussenwand daarbij ook nog worden voorzien van aansluitingen voor elektra, telefoon of computernetwerk dan is dat geen punt. De Verbouw-Gigant voert dit voor u uit volgens de geldende normen die in de behorende keurmerken zijn vastgelegd.

Omdat een scheidingswandje gemakkelijk hol gemaakt kunnen worden is het ideaal om bedrading in de scheidingswanden aan te brengen. Veel verzoeken die wij krijgen qua bedrading zijn elektriciteit en netwerkkabels, dit kunnen we gemakkelijk voor u wegwerken in scheidingswand.

Voorzetwand plaatsen kosten

De kosten om een voorzet te laten plaatsen zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van de wand die geplaatst moet worden en het materiaal dat ervoor gebruikt wordt.

Uiteraard zullen de kosten voor een voorzetwand binnen die van gips is een stuk goedkoper dan een voorzetwand die buiten geplaatst wordt en van steen gemaakt wordt.

Om duidelijkheid over de kosten voor uw voorzetwand te krijgen is het verstandig om bij meerdere bouwbedrijven een offerte aan te vragen. U heeft met de offertes duidelijkheid over de verschillende prijzen. Bovendien ziet u direct wat de beste prijs ervan is.

Prijzen scheidingswanden aanvragen

U bent hierdoor verzekerd van een veilige en kwalitatieve oplossing. Als u over een tekening beschikt en de specificaties heeft, stuur ons die dan.

Wij kunnen hier vrijblijvend een offerte voor verzorgen. Ook wanneer u nog geen concreet beeld heeft, helpen wij u graag verder. Wij beantwoorden uw vragen en zoeken samen met u naar de juiste oplossing. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een voorzetwand plaatsen.

Wilt u direct een offerte aanvragen? Doe dat op deze site en wij sturen u geheel vrijblijvend een scherp voorstel. Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offerte voor uw scheidingswand.

Offerte vrijblijvend aanvragen

Indien u vragen heeft over de kozijnen prijzen of een goedkoop verbouwen, dan kunt u uiteraard te allen tijde bij ons terecht. Wij nemen graag uw situatie met u door en geven advies over voorzetwand plaatsen zodat de beste oplossing altijd wordt gevonden.

Neem daarom contact met ons op en bespreek met ons uw situatie. Wij voorzien u graag van meer informatie of advies en verzorgen vrijblijvend een scherpe offerte voorzetwand plaatsen voor u.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!