Sinds 1989

Buiten verbouwingen

Als u uw huis wilt laten uitbouwen of een bijgebouw wilt laten maken, bent u bij bouwbedrijf de Verbouw-Gigant aan het juiste adres.

Hieronder vind u een greep uit de diensten die wij op dit gebied aanbieden.

Kijk rustig rond en navigeer door naar de voor u relevante informatie.

Dakkapel op maat laten maken

Een dakkapel is één van de beste manieren qua buiten verbouwingen om kamers met een schuin dak groter te maken. Dakkapellen zorgen voor meer ruimte en meer daglicht. Die donkere zolderkamer kunt u transformeren tot een geweldige slaap- of werkkamer.

dakkapel-plaatsen
Dakkapel op maat laten maken

Er bestaan standaard dakkapellen maar u kunt ook een dakkapel op maat laten maken. Het grote voordeel van een dakkapel op maat laten maken is dat u een ontwerp krijgt dat volledig overeenkomt met de stijl van de rest van uw huis.

Of u nou in een nieuwbouw woning woont of in een jaren dertig woning, een dakkapel op maat zorgt ervoor dat het eruit ziet alsof hij er altijd al gezeten heeft. Kijk hier voor meer informatie.

Veranda laten bouwen

Een veranda of terrasoverkapping geeft een romantische uitstraling aan uw huis. U kunt een veranda al laten bouwen vanaf 1200 euro.

Zo’n overkapping zorgt ervoor dat u zomer en winter heerlijk buiten kunt zitten. In de zomer biedt de overkapping bescherming tegen de zon en als het regent, zit u lekker droog.

Meer informatie en een een handig overzicht van mogelijkheden vindt u hier.

veranda-laten-bouwen
Veranda

Schuur bouwen

Een schuur is een geweldige optie als u uw fietsen droog en veilig wilt stallen. Ook kan het een handig bijgebouw zijn waar u tuingereedschap en – meubilair kunt opslaan. Waar u uw schuur ook voor wilt gaan gebruiken, bij Verbouw-Gigant bent u aan het juiste adres om een schuur te laten bouwen.

Wij staan voor hoge kwaliteit en bieden de beste prijs. Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Garage bouwen

Wanneer u de ruimte ervoor heeft, is een garage laten bijbouwen een goede investering. In een garage kunt u uw auto droog en veilig parkeren.

U hoeft nooit meer te zoeken naar parkeerplek, nooit meer te krabben als het gevroren heeft en uw auto zal niet langer prooi zijn voor diefstal of vandalisme.

Misschien wilt u de garage niet voor het stallen van uw auto gebruiken, maar als werkplaats of opslag. Er zijn genoeg mogelijkheden om de garage een comfortabele plek te maken.

Denkt u bijvoorbeeld aan CV verwarming en goede verlichting.

Al voor minder dan 10.000,- euro kunt u een garage bouwen. Meer informatie? Kijk naar dit overzicht over garage bouwen.

Bungalow bouwen

Als u een bungalow wilt laten bouwen, zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen.

  • Platte bungalow ( chalet )
  • Vrijstaande bungalow ( herenhuis )
  • Houten bungalow
  • Bungalow met verdieping
  • Casco woning

Al vanaf 100.000 euro kunt u een vrijstaande bungalow laten bouwen. De uiteindelijke prijs en duur van de bouw is afhankelijk van uw wensen. Als u meer wilt weten, kunt u hier een kijkje nemen.

bungalow-bouwen
Bungalow bouwen

Vragen & Antwoorden

Wat kost een dakkapel laten maken?

Een dakkapel laten maken kost tussen 4000,- en 6400,-. De prijs is afhankelijk van hoe breed u de dakkapel wilt hebben en van welk materiaal. Hoe breder, hoe duurder en prefab is goedkoper dan kunststof of hardhout. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor prijzen van een dakkapel op maat laten maken.

Wat zijn de mogelijkheden voor een veranda laten bouwen?

Een veranda, terrasoverkapping of serre kunt u laten bouwen van glas, hout of kunststof. Kunststof is onderhoudsvriendelijk. Glas maakt de overkapping zonnig en licht. Er zijn talloze opties die helemaal op uw wensen zijn aan te passen.

Wat kost een veranda laten bouwen?

kosten

Afhankelijk van het materiaal dat u kiest en de gewenste grootte van de veranda, liggen gemiddelde prijzen tussen de 1200,- en 4200,-.

Uiteraard is de totaalprijs afhankelijk van je persoonlijke wensen.

Mag je zomaar een schuur of garage bouwen in je tuin?

Voor het bouwen van een schuur heb je een vergunning nodig. Informeer bij uw gemeente of u een vergunning kunt krijgen voor het laten bouwen van de schuur die u wilt. Let u wel op dat elke gemeente eigen regels hanteert.

Welk materiaal kan worden gebruikt om een schuur te maken?

verbouwofferte

U kunt kiezen uit verschillende materialen om uw schuur van te laten maken. Hout, beton, metselwerk en kunststof het is allemaal mogelijk. Kunststof en beton zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Anderzijds is hout vaak een stuk goedkoper.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!