Sinds 1989

Tuindeuren op maat laten maken

Wilt u nieuwe tuindeuren laten plaatsen omdat uw oude terrasdeuren niet meer voldoen aan uw wensen? Maar de nieuwe openslaande dubbele tuindeuren moeten wel op maat gemaakt worden?

Dan bent u bij ons op het goede adres! Op deze pagina vertellen wij u alles over terrasdeuren, het laten monteren, de prijzen en de materialen die hiervoor kunnen worden gebruikt.

De meeste mensen kiezen voor mooie openslaande deuren van hun huis naar hun tuin.

Omdat u uw woning op deze manier meer betrekt bij uw tuin creëert u meer ruimte en zal u meer lichtinval, zon en lucht krijgen als u de deuren zou openzwaaien.

openslaande terras-deuren
Terras deuren

Tuindeuren prijzen

Prijzen voor op maat gemaakte tuindeuren zijn afhankelijk van meerdere factoren. U moet hierbij denken aan de afmetingen, het glas, en het type terrasdeur.

We zullen u hier een prijslijst laten zien met verschillende prijsindicaties zodat u u een beter inzicht krijgt en u goed kunt berekenen wat het vervangen van uw oude raamkozijn, schuifpui of tuindeuren gaat kosten.

Hout of kunststof

Soort tuindeur Hout incl glas Kunststof incl glas Montage kosten
Standaard tuindeur € 1.000,- € 1.000,- € 200,-
Openslaande deuren € 2.750,- € 2.840,- € 350,-
Schuifpui € 1.100,- € 1.250,- € 350,-

Aluminium of staal

Soort tuindeur Aluminium incl glas Staal incl glas Montage kosten
Standaard tuindeur € 1.200,- € 1.110,- € 200,-
Openslaand deuren € 2.920,- € 2.100,- € 350,-
Schuifpui € 1.640,- € 1.400,- € 350,-

De prijzen die u hierboven treft zijn de vanaf prijzen. Een standaard tuindeur heeft 1 enkele deur. Openslaande tuindeuren hebben altijd 2 deuren die geopend kunnen worden.

Wilt u exact weten wat het kost om uw terrasdeuren op maat te laten maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur de exacte prijs!!

Openslaande tuindeuren

Mocht u uw woonkamer gaan opknappen en verbouwen dan heeft u meteen kans om openslaande tuindeuren te plaatsen.

Nieuwe terrasdeuren zullen uw woning een meerwaarde geven en uw woonkamer krijgt hierdoor veel meer lichtinval. Nieuwe dubbele achterdeuren kunnen in verschillende materialen op maat gemaakt worden. Denk hierbij aan:

  • Hardhouten tuindeuren ( meranti )
  • Kunststof deuren
  • Aluminium terrasdeuren

Een achterpui met openslaande deuren kan dus in verschillende materialen worden geplaatst in uw achtergevel. Maar wat kosten deze deuren op maat? We zullen u hier meer oververtellen.

Schuifpui of openslaande terrasdeuren?

Wat voor keuze moet je nu maken? Openslaande achterdeuren of toch kiezen voor een schuifpui? We zullen u uitleggen wat het verschil is….

Openslaande tuindeuren hebben een iets meer nostalgische uitstraling dan een schuifpui. Deze terrasdeuren van hout, aluminium of kunststof kunnen 150 graden naar buiten draaien.

De meeste mensen kiezen dan ook voor naar buiten openslaand in plaats van naar binnen openslaand. Echter word de beschikbare ruimte altijd kleiner met openslaande deuren.

Schuifdeuren daar in tegen bieden meer doorgang ruimte. Ook hebben deze veel meer glas dan openslaande deuren. Omdat u de schuifpui van links naar rechts kunt schuiven zal deze nooit in de weg zitten zoals de openslaande exemplaren.

De vrije doorgang van de schuifpui en van uw tuin hoeven dus geen rekening te houden met de draairichting van de deuren. een schuifpui kan op maat gemaakt worden in 2, 3 of zelfs 4 delen.

Openslaande dubbele terrasdeuren naar de tuin

Openslaande dubbele tuindeuren halen uw achtertuin echt naar binnen toe. Omdat er veel glas aanwezig is krijgt u een goed zicht op uw tuin en zo word er visueel meer ruimte gecreëerd.

Als u een prachtig houten of stenen terras heeft dan zijn openslaande terrasdeuren natuurlijk niet meer weg te denken. U kunt uw oude deuren vervangen voor nieuwe of uw vaste ramen omruilen voor prachtige dubbele tuindeuren.

Op maat laten maken

U zult vast denken dat de kosten voor deze op maat gemaakt tuindeuren heel hoog zullen zijn. Gelukkig kunnen wij zeggen dat dit reuze meevalt.

Afhankelijk van uw keuzes en wensen kunnen de prijzen natuurlijk een stuk hoger worden maar een basis houten tuindeur op maat is niet heel veel duurder dan kant en klare tuindeuren.

De prijzen voor de deuren van uw dromen kunt u simpelweg achterhalen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. U heeft dan binnen 2 werkdagen een goede prijsopgave.

Advies

Voor een deskundig advies of informatie staan wij u altijd graag te woord. Wij kennen de markt, onze producten en horen graag uw wensen en eisen.

Op die manier kunnen wij uw deuren aanbieden die in alle opzichten bij u passen. Heeft u een concreet idee van het type deuren dat u zou willen laten plaatsen?

Wij hebben voor alle wensen wel een sluitende oplossing zodat u over een tijdje met de openslaande deuren zit die u wilt.

Bent u benieuwd naar de kosten van deze deuren? En wilt u direct een offerte aanvragen?

Vertel ons over uw situatie, wensen en eisen aangaande de openslaande deuren en wij zullen zorgen voor een aantrekkelijk voorstel met daarin zeer scherpe prijzen.  

Deze offerte kunt u binnen 2 werkdagen in uw mailbox verwachten.

Offertes op maat gemaakte tuindeuren

De prijzen voor nieuwe tuindeuren kunt u geheel vrijblijvend ontvangen binnen 24 uur? Vult u het offerteformulier zo zorgvuldig mogelijk in en u zult versteld staan van de scherpe prijs die wij berekenen.

Vergelijk onze prijzen en u zult nooit teveel betalen voor uw nieuwe openslaande deuren naar uw tuin.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!