Sinds 1989

Ons bouwbedrijf

Bouwbedrijf de Verbouw-Gigant is een gerenommeerd erkend bouwbedrijf gevestigd in Amsterdam. Sinds 1989 is ons familiebedrijf Actief door geheel Nederland.

Ons bouwbedrijf is kleinschalig begonnen met het verbouwen van badkamers en woonkamers. Op deze manier konden wij onze klanten verzekeren van goede bouwwerkzaamheden.

Waarom kiezen voor de Verbouw-Gigant?

Welke voordelen heeft u als u met ons bouwbedrijf in zee gaat?

  • Na het aanvragen van een offerte meteen persoonlijk contact
  • Erkend familiebedrijf sinds 1989
  • Ervaren bouwspecialisten / advies
  • Duidelijke afspraken over de kosten en de duur van de verbouwing
  • Altijd scherp geprijsd

Ons bouw team

Ons bouwteam hecht een enorme waarden aan de erveringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze ten alle tijden tevreden zijn.

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten verbouwingen.

Bij renovatieprojecten besteden wij dan ook extra aandacht aan het behoud van het karakter van het huis of pand.

Onze bouw specialisten

Website auteur : Jouke de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg

Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Oprichting Verbouw-Gigant b.v.

De oprichter en de auteur van alle informatiepagina’s over verbouwen is Jouke de Groot. (zie pagina auteur) Jouke, een ras Amsterdammer van 72 jaar oud is van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat met bouwen te maken heeft. Al ruim 53 jaar heeft hij zijn sporen verdiend in de bouwsector.

Op jonge leeftijd gestart als schilder heeft hij zich ontwikkeld en kennis vergaard over alle hier onderstaande vakgebieden.

Naast het uitvoeren van alle denkbare verbouwingen kunt u ons erkend bouwbedrijf ook inschakelen voor:

Zoals u ziet is de Verbouw-Gigant uitgegroeid tot een bouwbedrijf waar u voor alle denkbare bouwwerkzaamheden terecht kunt.

Reviews en klanten ervaringen

Klantervaringen en reviews maakt het mogelijk om de waardering die klanten uitspreken over ons bouwbedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Onafhankelijke recensie of klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf.

Nieuwbouw & Renovatiewerk

Omdat alle bouwdisciplines in ons team van vakmensen aanwezig zijn zoals bv de Stuc Concurrent uit Amsterdam of de Schilder-Gigant uit Amsterdam zijn wij in de gelegenheid alle voorkomende werkzaamheden, tijdig op elkaar af te stemmen.

Van funderingswerkzaamheden tot het bouwen van een dakkapel die daarna, aan de binnenzijde gestuct en geschilderd moet worden, alles kunt u door de Verbouw-Gigant laten uitvoeren.

Door deze, op elkaar afgestemde werkzaamheden, zal de verbouwing vlot verlopen waardoor u nooit het risico loopt op oponthoud.

Iedere stap in het verbouwingsproject wordt met u overlegd. Ook zorgen wij, indien noodzakelijk of gewenst, voor vergunningen via de gemeente waar u woont. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen.

Persoonlijke aandacht

Door onze jarenlange samenwerking met vaste onderaannemers staan wij vooral bekend om onze zorgvuldige planning maar niet onbelangrijk onze scherpe prijzen. Die wij, uiteraard voorafgaand aan de start van de verbouwing, zorgvuldig met u bespreken.

Ook alle benodigde zaken die bij een verbouwing of renovatie komen kijken regelen wij namens u.

  • Het regelen van een omgevingsvergunning bij uw gemeente (indien nodig).
  • Het plaatsen van steigers.
  • Het plaatsen van afvalcontainers waarbij wij bouwafval op de juiste manier scheiden en namens u afvoeren.

Of het nu gaat om een kleine klus, zoals het plaatsen van een lichtkoepel in uw aanbouw of een gehele verbouwing van een benedenverdieping waarbij een muur moet worden verwijderd om een open nieuwe keuken te creëren….. wij leveren altijd betaalbaar werk.

Prijzen & Bouw offerte

Bent u benieuwd wat uw verbouwing gaat kosten? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Na vergelijking met andere bouwbedrijven zult u versteld staan van ons prijsbeleid. Wij staan voor u klaar en kijken uit naar uw offerte aanvraag.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!