Over ons

Bouwbedrijf de Verbouw-Gigant uit Amsterdam is al sinds 1989 een erkend bouwbedrijf uit de regio Amsterdam.

Met meerdere vestigingen in Nederland zijn wij uw partner voor iedere verbouwing of renovatie van uw nieuwbouw- of bestaande woning, monument, woonboot, bedrijf, winkel of hotel.

Maar wij doen meer, wij adviseren en begeleiden u voor, tijdens en na afronding van onze werkzaamheden.

U krijgt één contactpersoon (projectleider) die u continu op de hoogte houdt van de planning en de voortgang van uw project. Korte communicatielijnen zijn van groot belang voor het succesvol laten verlopen van de klus.

Bouwbedrijf de Verbouw-Gigant uit Amsterdam is aangesloten bij Bouw Garant en wij werken voor zowel de particuliere- als voor zakelijke klanten. Alle bouwdisciplines zijn binnen ons bedrijf aanwezig om elke verbouwing overeenkomstig uw wensen uit te voeren.

Ons hooggekwalificeerde vakmensen staan al ruim 30 jaar door heel Nederland klaar om uw verbouwing uit te voeren.

De Verbouw-Gigant levert vakwerk tegen een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding.

Snel een prijsindicatie?

Oprichting Verbouw-Gigant b.v.

De oprichter en de auteur van alle informatiepagina’s over verbouwen is Bouke Klijn. (zie pagina auteur) Bouke, een ras Amsterdammer van 72 jaar oud is van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat met bouwen te maken heeft. Al ruim 53 jaar heeft hij zijn sporen verdiend in de bouwsector.

Op jonge leeftijd gestart als schilder heeft hij zich ontwikkeld en kennis vergaard over alle hier onderstaande vakgebieden.

Naast het uitvoeren van alle denkbare verbouwingen kunt u ons erkend bouwbedrijf ook inschakelen voor:

Zoals u ziet is de Verbouw-Gigant uitgegroeid tot een bouwbedrijf waar u voor alle denkbare bouwwerkzaamheden terecht kunt.

Nieuwbouw & Renovatiewerk

Omdat alle bouwdisciplines in ons team van vakmensen aanwezig zijn zoals bv de Stuc Concurrent uit Amsterdam of de Schilder-Gigant uit Amsterdam zijn wij in de gelegenheid alle voorkomende werkzaamheden, tijdig op elkaar af te stemmen.

Van funderingswerkzaamheden tot het bouwen van een dakkapel die daarna, aan de binnenzijde gestuct en geschilderd moet worden, alles kunt u door de Verbouw-Gigant laten uitvoeren.

Door deze, op elkaar afgestemde werkzaamheden, zal de verbouwing vlot verlopen waardoor u nooit het risico loopt op oponthoud.

Iedere stap in het verbouwingsproject wordt met u overlegd. Ook zorgen wij, indien noodzakelijk of gewenst, voor vergunningen via de gemeente waar u woont. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen.

Persoonlijke aandacht

Door onze jarenlange samenwerking met vaste onderaannemers staan wij vooral bekend om onze zorgvuldige planning maar niet onbelangrijk onze scherpe prijzen. Die wij, uiteraard voorafgaand aan de start van de verbouwing, zorgvuldig met u bespreken.

Ook alle benodigde zaken die bij een verbouwing of renovatie komen kijken regelen wij namens u.

  • Het regelen van een omgevingsvergunning bij uw gemeente (indien nodig).
  • Het plaatsen van steigers.
  • Het plaatsen van afvalcontainers waarbij wij bouwafval op de juiste manier scheiden en namens u afvoeren.

Prijzen & Bouw offerte

Of het nu gaat om een kleine klus, zoals het plaatsen van een lichtkoepel in uw aanbouw of een gehele verbouwing van een benedenverdieping waarbij een muur moet worden verwijderd om een open nieuwe keuken te creëren….. wij leveren altijd betaalbaar werk.

Bent u benieuwd wat uw verbouwing gaat kosten? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Na vergelijking met andere bouwbedrijven zult u versteld staan van ons prijsbeleid.

Wij staan voor u klaar en kijken uit naar uw offerte aanvraag.

Snel een prijsindicatie?

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!