Sinds 1989

Diensten

Op deze pagina vind u alle informatie over verschillende verbouwingen die wij als erkend bouwbedrijf dagelijks uitvoeren.

Dakkapel op maat laten maken

dakkapel-prijzen

Een dakkapel afleveren geheel naar uw wensen, de mogelijkheden zijn variërend en eindeloos. Zo kunt u een dakkapel met een pannendak of juist met een dak van kunststof waar u geen onderhoud aan heeft.

Een dakkapel kan ook nog eens geplaatst worden op een schuin dak maar ook op een recht dak is het toepassen van dakkapellen mogelijk.

Ook grote en kleine afmetingen worden afgestemd op uw oorspronkelijke dak.

Als u op zoek bent naar een kleine dakkapel of een grote over de gehele lengte of breedte van uw kamer, alles behoort tot de mogelijkheden.

Op deze pagina leest u alles over een dakkapel op maat laten maken.

Bungalow bouwen

bungalow laten bouwen

Een bungalow is eigenlijk altijd vrijstaand. Zo kunt u een keuze maken uit hout of steen houtskeletbouw. Een stenen bungalow is vaak wat steviger en duurzamer dan de houten variant. Stenen gebouwen gaan over het algemeen langer mee. Er is ook minder onderhoud nodig in vergelijking met een houten bungalow.

Een bungalow is een relatief kleine woning, soms een recreatiewoning, bestaande uit een enkele woon- en slaapoppervlakte op de begane grond.

Wanneer één kamer zich op een tweede woonlaag bevindt valt dit type bouw ook nog onder het begrip bungalow,

Op deze pagina leest u alles over een bungalow bouwen.

Garage bouwen

Er zijn verschillende manieren om een garage te bouwen, zo heeft u een garage van sandwichpanelen of juist een carport garage zodat u auto lekker droog staat. Zo is er een keuze uit de grootte van de garage.

Sommige mensen willen een erg grote garage omdat ze bijvoorbeeld meerdere auto’s willen stallen of dat ze voldoende ruimte in de garage willen om naast de auto’s ook nu willen klussen. In veruit de meeste gevallen is het noodzakelijk om een fundering te storten waar de garage op gebouwd kan worden.

Het is een dusdanig zwaar bouwwerk dat het verstandig en eigenlijk altijd noodzakelijke is om stevig fundament te storten.

Op deze pagina leest u alles over een garage bouwen.

Schuur bouwen

Als u in overweging bent om een schuur te bouwen in uw voor of achtertuin of naast u woning. Dan is het belangrijk om te weten of hiervoor een vergunning nodig is. De grote van de schuur is een belangrijk aspect.

Ook de materialen die gebruikt worden zijn van belang. Door een simpele gewapende betonvloer te storten kunt u al snel het houtskelet gedeelte neerzetten en betimmeren met rabatdelen.

Het dak is een belangrijk aspect in verband met de isolatiewaarde van de gebouwde schuur. Zo heeft u de keuze om een schuur met een plat dak of een schuur met een punt dak te bouwen.

Heeft u veel ruimte in uw voor- of achtertuin of aan de zijkant van uw woning en u wilt graag een schuur laten plaatsen?

Op deze pagina leest u alles over een schuur bouwen.

Keuken verbouwen

keuken verbouwing

De mogelijkheden bij het aankopen van een nieuwe keuken is tegenwoordig eindeloos.

Bij het laten opknappen van de bestaande keuken zijn er veel mogelijkheden op deze goedkoop opnieuw te pimpen en te restylen.

Wilt u uw oude keuken laten opknappen en laten renoveren dan is het belangrijk de onderstaande aandachtspunten even goed door te nemen.

  • Wilt u op gas of elektrisch gaan koken?
  • Blijft de vloer het plafond en de muren zo als het nu is?
  • Moet het elektra verlegt worden?

Bij het plannen van de verbouwing in de keuken zult u merken dat u met veel verschillende disciplines te maken krijgt.

Op deze pagina leest u alles over een keuken verbouwen.

Zolder verbouwen

zolder verbouwing

U kunt de keuze maken om een rommelzolder waar u over beschikt wordt omgetoverd tot een fijne leefruimte. Zolders zijn vaak donker, muffig en voorzien van schuine daken.

Wilt u er een gezellige kamer van maken, dan heb je licht en loopruimte nodig. Door een dakraam of dakkapel te plaatsen creëer je niet alleen meer lichtinval, maar ook extra loopruimte.

Bij een zolder verbouwen kunt u er uiteraard ook voor kiezen om zelf op de zolder te gaan slapen. Een ander punt dat van belang is tijdens de zolder verbouwen tot slaapkamer is de isolatie.

Bovendien verhoogt een dakkapel ook nog eens de waarde van u woning.

Op deze pagina leest u alles over een zolder verbouwen.

Verlaagd plafond

In verschillende gedeeltes van uw woning kunt u een verlaagd plafond toepassen. Zoals: badkamer, woonkamer, keuken met kookeiland.

Een verlaagt plafond zal ten alle tijden lager zijn dan uw bestaande plafond. In de meest gevallen word een plafond 5 tot 10 cm verlaagt.

Hoe lager het plafond is, hoe dichter de warmte dus bij de mensen is.

Met een verlaagd plafond wordt de warmte namelijk naar beneden gedrukt en is de temperatuur sneller aangenaam.

Er hoeft dus minder m3 verwarmd te worden, waardoor de rekening van de stookkosten ook aanzienlijk lager zal uitvallen.

Op deze pagina leest u alles over een verlaagd plafond.

Dak vernieuwen

Indien uw dak beschadigd is of ouder wordt, kan het een invloed hebben op de efficiëntie van de verwarming en airconditioning, wat het energieverbruik van uw woning verhoogt. De energie-efficiëntie is inderdaad waarschijnlijk een van de belangrijkste voordelen om een oud of beschadigd dak te renoveren of geheel te vernieuwen.

Wilt u uw dak renoveren, dan zijn er verschillende mogelijkheden u kunt bijvoorbeeld een nieuwe dakbedekking aanbrengen, een overzet dak plaatsen of de hele dakconstructie vernieuwen.

Als de dakbedekking al langer dan ongeveer 15 jaar op uw dak ligt dan kan het zo zijn dat uw oude dakbedekking zijn beste tijd heeft gehad en is het tijd om de dakbedekking te laten vervangen.

Op deze pagina leest u alles over dak vernieuwen.

Schilderwerk

kosten-binnenschilderwerk

Een schilder is iemand die houtwerk, kunststof, beton, metaal of andere materialen voorziet van een verflaag.

Een schilder is o.a. bezig met het uitvoeren van onderhoud schilderwerken maar ook kun je opdrachten krijgen voor nieuwbouwschilderwerk of

De werkzaamheden kunnen zowel binnen, als buiten worden uitgevoerd.

Op deze pagina leest u alles over schilderwerk.

Binnen schilderwerk

binnenschilder

Zijn uw kozijnen, plafonds, deuren en wanden toe aan een nieuw likje verf? De binnenschilder kan meer dan alleen een kwast vasthouden.

Rollen of spuiten? Dat is de meest voorkomende keuze voor het schilderwerk van uw woning. Spuiten is een effectieve methode omdat het vooral het heel snel gaat. Daarnaast is het streep loos.

U kijkt regelmatig tegen u wanden, plafonds en kozijnen aan. Natuurlijk geeft het een gevoel van genoegdoening wanneer er alles er strak en sfeervol uitziet.

Van afgebladerde verf met vale kleuren wordt niemand vrolijk. Daarnaast kunt u uw huis een nieuw fris kleurtje geven, dit geeft zeker een boost aan uw woonplezier.

Op deze pagina leest u alles over binnenschilderwerk.

Buiten schilderwerk

buitenschilderwerk

Je houtwerk buiten geef je het best om de vijf jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang.

Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Een woning opnieuw aan de buitenzijde laten schilderen kunt het beste laten doen door een buitenschilder.

Het verschil tussen een buitenschilder en een binnenschilder is dat de schilder voor buiten veel meer materiaal kennis heeft voor wat gebruikt wordt voor buitenschilderwerk.

Op deze pagina leest u alles over buitenschilderwerk.

Kozijnen schilderen

kozijnen-schilderen

Het beschilderen van kozijnen wordt nog weleens onderschat. Echter is het een belangrijk onderdeel om te onderhouden in huis.

Naast dat er mooie en verzorgd uitziet, bieden beschilderde kozijnen ook bescherming. Er is niet echt een bepaalde tijdslimiet om uw kozijnen te laten beschilderen.

Wel is het handig om het binnenwerk om de 7 jaar te laten doen.

Houten kozijnen hebben uiteraard goed schilderwerk nodig om ze de juiste bescherming te kunnen geven tegen vocht. Goed geschilderde kozijnen gaan daarom veel langer mee.

Bij aluminium en kunststof kozijnen is schilderwerk niet echt noodzakelijk.

Op deze pagina leest u alles over kozijnen schilderen.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!