Sinds 1989

Bouwbedrijf Amsterdam

Uw regionale partner voor verbouwingen, badkamer renovaties, keuken renovaties en totale renovatie

Sinds 1999 is Verbouw-Gigant dé toonaangevende naam in bouwprojecten, renovaties, badkamer renovaties, keuken renovaties, complete renovaties en complete verbouwingen in Amsterdam en omgeving. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1989, hebben we een solide reputatie opgebouwd op basis van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Of u nu op zoek bent naar een regionaal bouwbedrijf in Amsterdam voor uw droomproject, wij zijn hier om u te helpen. Ontdek waarom bouwbedrijf Amsterdam, de Verbouw-Gigant, de juiste keuze is.

Uw regionale partner in Amsterdam

Met meer dan 33 jaar ervaring en een groot team vakmannen staan wij klaar om al uw bouw- en renovatievraagstukken, inclusief badkamer renovaties, keuken renovaties, complete renovaties en complete verbouwingen, aan te pakken. Veelvoorkomende projecten omvatten (prefab) dakkapellen, nokverhogingen, uitbouwen en aanbouwen. Maar ook de vraag naar badkamer renovatie en keuken renovatie is sterk toegenomen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete renovaties en volledige verbouwingen in Amsterdam.

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het kiezen voor een lokaal bouwbedrijf. U ondersteunt niet alleen lokale ondernemingen, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door de kortere afstand die regionale bedrijven moeten afleggen. Bij Bouwbedrijf Amsterdam werken we graag samen met lokale partners om projecten in uw buurt te realiseren. Maar we gaan verder dan dat; we bieden onze diensten en onderhoud in heel Nederland aan.

Bouwbedrijf Amsterdam

Verduurzaming en duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is de toekomst in Nederland en een investering voor de lange termijn. De woonwensen veranderen voortdurend, en duurzaam verbouwen betekent bewuste keuzes maken op het gebied van groei, duurzaamheid en innovatie. Dit vormt de kern van ons werk bij de Verbouw-Gigant. We gaan verder dan de wettelijke voorschriften op het gebied van duurzaamheid en kwaliteitscontrole.

Als u wilt verduurzamen, een badkamer renoveren, keuken renoveren of uw huis verbouwen in Amsterdam en omgeving, zijn er verschillende mogelijkheden:

 • Het isoleren van uw dak, muren en vloeren.
 • Moderniseren en vernieuwen van installaties.
 • Vervangen van kozijnen en beglazing naar HR++ glas.
 • Plaatsen van zonnepanelen, bijvoorbeeld op een plat dak.
 • Aanpassen van verlichting in en rondom de woning.

De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) is een belangrijke maatstaf voor energiezuinigheid, maar sinds 1 januari 2021 is de EPC vervangen door de BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) voor nieuwbouwwoningen in Nederland. Dit heeft tot doel de CO2-uitstoot van nieuwe huizen en gebouwen te verminderen. Bent u benieuwd naar de eisen voor uw huis of pand? Neem gerust contact met ons op.

Verbouwing of renovatie

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Amsterdam voor een complete renovatie of verbouwing, inclusief badkamer renovaties, keuken renovaties, complete renovaties en complete verbouwingen? Dan bent u bij de Verbouw-Gigant aan het juiste adres. Wij nemen uw project van A tot Z in handen.

Verbouwen en renoveren zijn twee verschillende aspecten, hoewel ze vaak worden gebruikt om verbeteringen aan een gebouw of woning aan te duiden. Verbouwen verwijst naar het aanpassen of wijzigen van een huis of gebouw om het functioneler te maken. Denk aan het veranderen van de indeling van uw kamer door een tussenwand toe te voegen, het renoveren van uw keuken, het renoveren van uw badkamer, het herinrichten van het huis, het uitbreiden van het huis door middel van een opbouw, erker, uitbouw of serre, en de plaatsing van prefab elementen zoals een erker, uitbouw, schuur of dakkapel. Het doel van verbouwen is vaak om de leefbaarheid en functionaliteit van het huis te verbeteren.

Bij renoveren gaat het vaak om het herstellen, vernieuwen of upgraden van een huis om het in een nieuwe staat te brengen. Renovatieprojecten kunnen onder andere omvatten: het herstellen van het dak met nieuwe dakbedekking, het repareren van beschadigde vloeren, en het upgraden van elektrische aansluitingen.

In het kort, bij verbouwen richt men zich op het aanpassen van de indeling of functionaliteit van een huis of gebouw, terwijl renoveren gericht is op het herstellen door bijvoorbeeld het vernieuwen of upgraden van bestaande installaties of indeling.

Onderhoud door bouwbedrijf Amsterdam

Bouwbedrijf Amsterdam werkt nauw samen met een vaste groep partners, waardoor we snel kunnen schakelen bij onderhoudswerkzaamheden. Onderhoud kan variëren van kleinere klussen tot grootschalig onderhoud. Ook meerjarig onderhoud behoort tot de mogelijkheden. Samenwerken met vaste partners garandeert de kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf mag verwachten.

Een verbouwing plannen: 5 tips voor succes

 1. Definieer uw verbouwingsdoelen en specificaties

  Voordat u begint met slopen en bouwen, moet u precies weten wat u wilt. Denk niet alleen aan het omverwerpen van muren of het installeren van een nieuwe keuken. Wees tot in de puntjes duidelijk over wat er moet gebeuren. Vergeet daarnaast niet om uw buren alvast op de hoogte te stellen van de komende verbouwing. Dat is de basis.

 2. Slim beheren van uw budget

  Geldzaken zijn belangrijk. U moet weten hoeveel dit hele avontuur u gaat kosten. Denk aan de kosten van materialen, arbeid en onverwachte uitgaven. Zorg dat u alles op een rijtje heeft en dat uw portemonnee het aankan. Het is goed om dit budget ook globaal te delen met uw aannemer of verbouwer zodat zij er ook rekening mee kunnen houden.

 3. Overwerk

  Verwacht het onverwachte. Er zijn kosten die niet op de offerte van de aannemer staan. Denk aan containerhuur, gemeentelijke vergoedingen, huur van zware apparatuur en parkeerkosten voor de bouwvakkers. Dit zijn kosten die kunnen oplopen, dus houd er rekening mee.

 4. Controle vergunningseisen

  U wilt niet in de problemen komen met de wet. Sommige verbouwingen hebben vergunningen nodig, en u moet ook rekening houden met bestemmingsplannen. Ga naar de gemeente en zorg dat u in de juiste banen wordt geleid. Het kan een tijdje duren, dus begin op tijd.

 5. Uw verblijf

  Bedenk vooraf waar u gaat wonen terwijl de boel op de schop gaat. Als u niet in uw huis kunt blijven, moet u op tijd een tijdelijk onderkomen regelen.

Vrijblijvende aanvraag bij bouwbedrijf Amsterdam

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in Amsterdam en omgeving? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een bericht om de mogelijkheden te bespreken, en uiteraard geheel vrijblijvend! Bouwbedrijf Amsterdam en onze partners komen graag bij u langs in Amsterdam en omgeving voor inspecties en voorbereiding.

Laat Bouwbedrijf Amsterdam uw partner zijn bij uw volgende bouw- of renovatieproject, inclusief badkamer renovaties, keuken renovaties, complete renovaties en complete verbouwingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Bouwbedrijf Amsterdam
Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!