Sinds 1989

Bouwbedrijf Amersfoort

Uw regionale partner voor verbouwingen, badkamer renovaties, keuken renovaties en totale renovaties.

Bouwbedrijf de Verbouw-Gigant is een welbekend bouwbedrijf in de regio van Amersfoort en omstreken die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de burger en utiliteitsbouw.

Wij zijn een zeer betrouwbare allround aannemer voor het verbouwen van uw nieuwbouw of bestaande woning.

Zo voeren wij alle verbouw en renovatie klussen voor u uit zoals het vernieuwen van daken, kozijnen vervangen maar ook badkamers verbouwen.

De verbouw-gigant is een erkend en gecertificeerd bouwbedrijf en levert kwalitatief hoogstaand werk voor een scherpe prijs.

Verbouwing

Bouwen in Amersfoort

Ons bedrijf is gevestigd in Zwanenburg maar wij werken ook veel als aannemer in Amersfoort en omstreken.

Wij kunnen al uw verbouwingsklussen en renovatie wensen waar maken zowel in een nieuwbouwwoning of uw oudere woning.

Omdat wij een uitstekende dienstverlening hebben zorgen wij ervoor dat iedere klant tevreden is voor een scherpe prijs!

Wij zijn reeds lange tijd werkzaam als bouwbedrijf in Amersfoort. We hebben er al vele succesvolle projecten afgerond.

Het verbouwen van uw woning in Amersfoort hoeft niet duur te kosten en kan natuurlijk ook goedkoop. Hoe wij dit kunnen doen? Slim en voordelig inkopen van de materialen en wij berekenen geen torenhoog uurloon.

Dakopbouw

In Amersfoort en omgeving vindt u natuurlijk veel nieuwbouw waar veel gezinnen op af gekomen zijn. Op een gegeven moment is de huidige grootte te klein en is een extra verdieping op een dak erg welkom.

Wij kunnen in vorm van een dakopbouw het woonoppervlak in uw woning gemakkelijk vergroten. Met een dakopbouw heeft u op een simpele en snelle manier een of meerdere slaapkamers erbij.

In Amersfoort is het in de meeste gevallen geen probleem om een vergunning hiervoor te krijgen. En wij hebben dan ook erg veel ervaring met het bouwen van een dakopbouw.

Ons advies

Omdat wij een erkend bouwbedrijf of aannemer zijn kunnen wij u ook het beste bouwadvies verzorgen. Door het een goede inventarisatie vertalen wij u wensen naar een prachtig verbouwde woning in Amersfoort.

Van een bouwtekening tot een compleet uitgewerkte offerte wij hebben altijd de ideale oplossingen voor iedere verbouwing. Waar kunnen wij advies over geven?

Maar zo zijn er uiteraard nog veel meer adviezen die wij kunnen verstrekken als erkend bouwbedrijf.

Offerte vrijblijvend aanvragen

Wilt u graag weten wat uw badkamerverbouwing of zolderverbouwing gaat kosten? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen.

Door het gratis offerteformulier in te vullen zullen wij u binnen 2 werkdagen de juiste kostenspecificatie toesturen zodat u exact weet wat het gaat kosten om uw woning in Amersfoort te laten verbouwen.

Ons bouwbedrijf in Amersfoort of de regio’s hiervan werkt uitsluitend met gediplomeerde vakmensen die een ruime ervaring hebben in de bouw.

De kwaliteit van werken wordt gewaarborgd door de in de bouwkeurmerken vastgelegde normen, waar wij regelmatig aan worden getoetst.

Ook op het gebied van renovatie, restauratie, reparatie en kunnen wij als nummer één in Amersfoort een belangrijke rol voor u spelen.

woningrenovatie
Woning renovatie

Bouwcoördinator

Wij werken met een bouwcoördinator die uw bouwopdracht begeleidt en voor u de vaste aanspreek persoon is.

Als u uw project aan ons uitbesteed dan bent u verzekerd van een deskundige begeleiding en perfecte service gedurende het hele traject.

Ons bouwteam staat altijd voor u klaar. Zij ronden uw project pas af op het moment dat u als klant 100% tevreden bent.

Bent u op zoek naar de diensten van een bouwbedrijf uit Amersfoort? Neem dan contact op voor een kennismaking en laat ons een offerte voor u uitwerken met een competitieve prijs voor uw bouwproject.

Lopende bouwprojecten?

Wij staan als aannemersbedrijf in Amersfoort aangeschreven maar ook in de volgende steden maken wij onze woorden realiteit:


Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!