Sinds 1989

Bouwbedrijf Almere

bouwbedrijf-in-Almere

Bent u aan het zoeken naar een erken bouwbedrijf in de regio van Almere? Voor het laten verbouwen van uw oude badkamer of het laten plaatsen van een aanbouw aan uw woning? Voor alle werkzaamheden zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen in Almere bent u bij de aannemersbedrijf de Verbouw-Gigant aan het juiste bouw adres!

Snel een prijsindicatie?

Gerenommeerd bouwbedrijf

Bouwbedrijf de Verbouw-Gigant is als gerenommeerd bouw en aannemersbedrijf zich er van bewust dat e   r niet alleen maar kwaliteit geleverd moet worden maar ook klantvriendelijkheid naar de opdrachtgever.

Wij hebben dan ook maar een doel voor ogen en dat is een tevreden klant! Of het nu gaat om kleine of grote bouwprojecten in Almere wij voeren deze betaalbaar voor u uit! Waar wij dit allemaal doen?

  • Almere Haven
  • Almere Buiten
  • Almere Stad

De bouwprojecten die wij verzorgen zijn zowel kleine als grote klussen in een nieuwbouw of bestaande woning. Denk hierbij aan de volgende diensten:

Maar uiteraard kunt u ons aannemersbedrijf inschakelen voor alle soorten klussen in en rondom uw huis. Wilt u graag een prijs weten wat het kost om uw huis te laten verbouwen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen de juiste prijsindicatie voor uw klus!

Badkamer laten verbouwen

Wilt u graag uw oude badkamer laten aanpassen? Dan kan een complete badkamerrenovatie het geen zijn wat u zoekt. Bij het renoveren van een badkamer wordt deze compleet verbouwd en zorgen wij ervoor dat deze face-lift geheel naar uw wensen wordt afgewerkt.

Ook verzorgen wij de plaatsing van het nieuwe sanitair en zorgen wij voor een prachtige inloopdouche of een heerlijke whirlpool bad. Denkt u aan een complete renovatie van de binnenzijde van uw huis? Ook dan staat ons bouwbedrijf de Verbouw-Gigant voor u klaar.

Indien voor een verbouwing of renovatie gemeentelijke vergunningen aangevraagd moeten worden, regelen wij voor u de aanvraag en leveren de gewenste bouwtekeningen. Voor ingewikkeldere projecten werken wij samen met erkende architecten.

Vrijblijvende offerte

Een offerte aanvragen bij de Verbouw-Gigant uit de regio van Almere voor bijvoorbeeld het isoleren van een spouwmuur brengt geen verplichtingen met zich mee. Het invullen van een offerte is voor u alleen een manier om ons kenbaar te maken wat uw wensen zijn zodat wij u de juiste prijzen kunnen verschaffen.

Nadat u bij ons een offerteverzoek heeft ingediend, neemt de Verbouw-Gigant binnen 2 werkdagen contact met u op om zo het bouwproject even snel door te spreken. De Verbouw-Gigant maakt vervolgens voor u een nette kosten-en tijds beraming voor uw aangegeven klus.

Bouwen met kwaliteit in Almere

Heeft u besloten uw de klus zoals een plafond isoleren of een tussenwand plaatsen door ons aannemer of bouwbedrijf te laten uitvoeren? Dan zullen wij dit voor een scherpe concurrerende prijs doen!

U bent hiervoor niet afhankelijk van de Verbouw-Gigant. Uw te betalen prijs ligt bij ons daarom ook lager dan bij een andere landelijke aannemer omdat wij expliciet met plaatselijke aannemers bedrijven werken. U heeft niet te maken met hoge kosten door lange bezorgafstanden van het bouwmateriaal.

Door toenemende vraag naar onze diensten bij verbouwingen zijn wij als Verbouw-Gigant constant in de groei. Onze bouw-en verbouwservices zijn nu voor regio Almere, Amsterdam en Haarlem uitgebreid.


Snel een prijsindicatie?

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!