Sinds 1989

Bouwbedrijf Arnhem

Uw regionale partner voor verbouwingen, badkamer renovaties, keuken renovaties en totale renovatie

Bouwbedrijf Arnhem, Verbouw-Gigant, uw vertrouwde partner sinds 2001 voor bouwprojecten, renovaties, badkamer renovaties, keuken renovaties, complete renovaties en complete verbouwingen in Arnhem en de omliggende regio. Met een erfgoed dat teruggaat tot 1989, hebben we een robuuste reputatie opgebouwd op basis van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Als u op zoek bent naar een lokaal bouwbedrijf in Arnhem om uw droomproject te realiseren, staan wij klaar om u te ondersteunen. Ontdek waarom Verbouw Gigant, bouwbedrijf Arnhem, de juiste keuze is.

Uw lokale bouwbedrijf in Arnhem

Met meer dan 33 jaar ervaring en een toegewijd team van vakmensen staan wij paraat om al uw bouw- en renovatievraagstukken aan te pakken, inclusief badkamer renovaties, keuken renovaties, complete renovaties en complete verbouwingen. Veelvoorkomende projecten omvatten (prefab) dakkapellen, nokverhogingen, uitbouwen en aanbouwen. Maar ook de vraag naar badkamer renovatie en keuken renovatie is sterk toegenomen. Daarnaast bieden wij onze diensten aan voor complete renovaties en volledige verbouwingen in Arnhem.

Lokaal zakendoen heeft talloze voordelen. U ondersteunt niet alleen lokale ondernemingen, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door de kortere afstanden die regionale bedrijven moeten afleggen. Bouwbedrijf Arnhem werkt graag samen met lokale partners om projecten in uw buurt te realiseren. Maar we gaan verder dan dat; wij bieden onze diensten en onderhoud in de hele regio aan.

Duurzaamheid en verantwoorden verbouwen

Duurzaam bouwen is de toekomst in Nederland en een investering voor de lange termijn. De woonwensen veranderen voortdurend, en duurzaam verbouwen betekent bewuste keuzes maken op het gebied van groei, duurzaamheid en innovatie. Dit vormt de kern van ons werk bij Bouwbedrijf Arnhem. Wij gaan verder dan de wettelijke voorschriften op het gebied van duurzaamheid en kwaliteitscontrole.

Als u wilt verduurzamen, een badkamer renoveren, keuken renoveren of uw huis verbouwen in Arnhem en omgeving, zijn er verschillende mogelijkheden:

 • Het isoleren van uw dak, muren en vloeren.
 • Moderniseren en vernieuwen van installaties.
 • Vervangen van kozijnen en beglazing naar HR++ glas.
 • Plaatsen van zonnepanelen, bijvoorbeeld op een plat dak.
 • Aanpassen van verlichting in en rondom de woning.

De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) is een belangrijke maatstaf voor energiezuinigheid, maar sinds 1 januari 2021 is de EPC vervangen door de BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) voor nieuwbouwwoningen in Nederland. Dit heeft tot doel de CO2-uitstoot van nieuwe huizen en gebouwen te verminderen. Bent u benieuwd naar de eisen voor uw huis of pand? Neem gerust contact met ons op.

Renovatie of verbouwing

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Arnhem voor een complete renovatie of verbouwing, inclusief badkamer renovaties, keuken renovaties, complete renovaties en complete verbouwingen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Arnhem, Verbouw-Gigant, aan het juiste adres. Wij nemen uw project van A tot Z in handen.

Hoewel de termen ‘verbouwen’ en ‘renoveren’ vaak door elkaar worden gebruikt, verwijzen ze naar verschillende aspecten van het verbeteren van een gebouw of woning. Verbouwen richt zich op het aanpassen of wijzigen van een huis of gebouw om het functioneler te maken. Denk aan het veranderen van de indeling van uw kamer door een tussenwand toe te voegen, het renoveren van uw keuken, het renoveren van uw badkamer, het herinrichten van het huis, het uitbreiden van het huis door middel van een opbouw, erker, uitbouw of serre, en de plaatsing van prefab elementen zoals een erker, uitbouw, schuur of dakkapel. Het doel van verbouwen is vaak om de leefbaarheid en functionaliteit van het huis te verbeteren.

Bij renoveren gaat het vaak om het herstellen, vernieuwen of upgraden van een huis om het in een nieuwe staat te brengen. Renovatieprojecten kunnen onder andere omvatten: het herstellen van het dak met nieuwe dakbedekking, het repareren van beschadigde vloeren, en het upgraden van elektrische aansluitingen.

Kortom, bij verbouwen richt men zich op het aanpassen van de indeling of functionaliteit van een huis of gebouw, terwijl renoveren gericht is op het herstellen door bijvoorbeeld het vernieuwen of upgraden van bestaande installaties of indeling.

Onderhoud

Bouwbedrijf Arnhem de Verbouw-Gigant werkt nauw samen met een vaste groep partners, wat ons in staat stelt om snel te reageren op onderhoudswerkzaamheden. Onderhoud kan variëren van kleinere klussen tot grootschalig onderhoud, en zelfs meerjarige onderhoudsprojecten. Samenwerken met vaste partners garandeert de kwaliteit die u mag verwachten van een betrouwbaar bouwbedrijf.

Hoe plan je een verbouwing?

Hoe kunt u een succesvolle verbouwing plannen?

 1. Definieer uw verbouwingsdoelen en specificaties

  Voordat u begint met slopen en bouwen, moet u precies weten wat u wilt. Denk niet alleen aan het omverwerpen van muren of het installeren van een nieuwe keuken. Wees tot in de puntjes duidelijk over wat er moet gebeuren. Vergeet daarnaast niet om uw buren alvast op de hoogte te stellen van de komende verbouwing. Dat is de basis.

 2. Budget beheer

  Geldzaken zijn belangrijk. U moet weten hoeveel dit hele avontuur u gaat kosten. Denk aan de kosten van materialen, arbeid en onverwachte uitgaven. Zorg dat u alles op een rijtje heeft en dat uw portemonnee het aankan. Het is goed om dit budget ook globaal te delen met uw aannemer of verbouwer zodat zij er ook rekening mee kunnen houden.

 3. Rekening houden met overwerk

  Verwacht het onverwachte. Er zijn kosten die niet op de offerte van de aannemer staan. Denk aan containerhuur, gemeentelijke vergoedingen, huur van zware apparatuur en parkeerkosten voor de bouwvakkers. Dit zijn kosten die kunnen oplopen, dus houd er rekening mee.

 4. Vergunningseisen

  U wil niet in de problemen komen met de wet. Sommige verbouwingen hebben vergunningen nodig, en u moet ook rekening houden met bestemmingsplannen. Ga naar de gemeente en zorg dat u in de juiste banen wordt geleid. Het kan een tijdje duren, dus begin op tijd.

 5. Uw verblijf

  Bedenk vooraf waar u gaat wonen terwijl de boel op de schop gaat. Als u niet in uw huis kunt blijven, moet u op tijd een tijdelijk onderkomen regelen.

Vrijblijvende aanvraag bij bouwbedrijf Arnhem

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in Arnhem en omgeving? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een bericht om de mogelijkheden te bespreken, geheel vrijblijvend! Bouwbedrijf Arnhem en onze partners komen graag bij u langs in Arnhem en omstreken voor inspecties en voorbereiding.

Proces na de aanvraag

 • Ontvangst van de aanvraag bij Bouwbedrijf Arnhem.
 • Klantcontact: een van onze medewerkers of partners neemt contact op om verdere details te bespreken indien nodig.
 • Voorlopige beoordeling en offerte: na het gesprek bekijken we wat voor aanvraag het is. Als het nodig is dat we langskomen, plannen we dit zo spoedig mogelijk. Wanneer dit niet nodig is, sturen wij u direct een geheel vrijblijvende offerte toe.
 • Contractvoorbereiding: bij goedkeuring van de offerte stellen we een contract op waarin alle voorwaarden en verplichtingen van beide partijen worden vastgelegd.
 • Vergunningen en goedkeuringen.
 • Uitvoering van het onderhoud-, renovatie- of verbouwproject.

Laat Bouwbedrijf Arnhem uw partner zijn bij uw volgende bouw- of renovatieproject, inclusief badkamer renovaties, keuken renovaties, complete renovaties en complete verbouwingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!