Sinds 1989

Bouwbedrijf Zwolle

Uw regionale partner voor verbouwingen, badkamer renovaties, keuken renovaties en totale renovaties.

Welkom bij Bouwbedrijf Zwolle, uw betrouwbare partner voor bouwprojecten, renovaties, badkamerrenovaties, keukenrenovaties en complete verbouwingen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1989, hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd op basis van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ontdek waarom Bouwbedrijf Zwolle de juiste keuze is voor al uw bouwbehoeften.

Ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring en een deskundig team van vakmensen staan wij klaar om uw bouw- en renovatieprojecten aan te pakken. Of het nu gaat om het plaatsen van (prefab) dakkapellen, het renoveren van badkamers, het verbouwen van keukens, het uitvoeren van complete renovaties, of het realiseren van volledige verbouwingen in Zwolle en omgeving, wij hebben de expertise om uw project tot een succes te maken.

Kiezen voor een lokaal bouwbedrijf heeft vele voordelen. Hiermee ondersteunt u niet alleen de lokale economie, maar draagt u ook bij aan duurzaamheid door kortere afstanden voor transport. Bij Bouwbedrijf Zwolle werken we nauw samen met lokale partners om projecten in uw buurt te realiseren. Bovendien bieden we onze diensten en onderhoud in heel Nederland aan.

Bouwbedrijf Zwolle

Duurzaam verbouwen

Duurzaamheid is de toekomst van de bouwsector. Bij Bouwbedrijf Zwolle staan we voor bewuste keuzes op het gebied van groei, duurzaamheid en innovatie. We voldoen niet alleen aan wettelijke voorschriften, maar streven ernaar deze te overtreffen. Of u nu uw huis wilt verduurzamen, een badkamer of keuken wilt renoveren, of uw woning volledig wilt verbouwen in Zwolle, wij bieden verschillende opties:

 • Isolatie van dak, muren en vloeren.
 • Modernisering en vernieuwing van installaties.
 • Vervanging van kozijnen en beglazing door HR++ glas.
 • Installatie van zonnepanelen, bijvoorbeeld op een plat dak.
 • Aanpassing van verlichting in en rondom de woning.

Onze aandacht voor duurzaamheid gaat verder dan alleen energie-efficiëntie. We zijn ook toegewijd aan milieuvriendelijke bouwmaterialen en -methoden.

Verbouwing of renovatie

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Almelo voor een complete renovatie of verbouwing, inclusief badkamerrenovaties, keukenrenovaties, complete renovaties en volledige verbouwingen? Dan bent u bij Verbouw-Gigant aan het juiste adres. Wij nemen uw project van A tot Z in handen.

Verbouwen en renoveren zijn twee verschillende aspecten, hoewel ze vaak worden gebruikt om verbeteringen aan een gebouw of woning aan te duiden. Verbouwen verwijst naar het aanpassen of wijzigen van een huis of gebouw om het functioneler te maken. Denk aan het veranderen van de indeling van uw kamer door een tussenwand toe te voegen, het renoveren van uw keuken, het renoveren van uw badkamer, het herinrichten van het huis, het uitbreiden van het huis door middel van een opbouw, erker, uitbouw of serre, en de plaatsing van prefab elementen zoals een erker, uitbouw, schuur of dakkapel. Het doel van verbouwen is vaak om de leefbaarheid en functionaliteit van het huis te verbeteren.

Bij renoveren gaat het vaak om het herstellen, vernieuwen of upgraden van een huis om het in een nieuwe staat te brengen. Renovatieprojecten kunnen onder andere omvatten: het herstellen van het dak met nieuwe dakbedekking, het repareren van beschadigde vloeren en het upgraden van elektrische aansluitingen.

In het kort, bij verbouwen richt men zich op het aanpassen van de indeling of functionaliteit van een huis of gebouw, terwijl renoveren gericht is op het herstellen door bijvoorbeeld het vernieuwen of upgraden van bestaande installaties of indeling.

5 tips voor een verbouwing

Hoe kunt u een succesvolle verbouwing plannen?

 1. Definieer uw verbouwingsdoelen en specificaties

  Voordat u begint met slopen en bouwen, moet u precies weten wat u wilt. Denk niet alleen aan het omverwerpen van muren of het installeren van een nieuwe keuken. Wees tot in de puntjes duidelijk over wat er moet gebeuren. Vergeet daarnaast niet om uw buren alvast op de hoogte te stellen van de komende verbouwing. Dat is de basis.

 2. Budget beheer

  Geldzaken zijn belangrijk. U moet weten hoeveel dit hele avontuur u gaat kosten. Denk aan de kosten van materialen, arbeid en onverwachte uitgaven. Zorg dat u alles op een rijtje heeft en dat uw portemonnee het aankan. Het is goed om dit budget ook globaal te delen met uw aannemer of verbouwer zodat zij er ook rekening mee kunnen houden.

 3. Rekening houden met overwerk

  Verwacht het onverwachte. Er zijn kosten die niet op de offerte van de aannemer staan. Denk aan containerhuur, gemeentelijke vergoedingen, huur van zware apparatuur en parkeerkosten voor de bouwvakkers. Dit zijn kosten die kunnen oplopen, dus houd er rekening mee.

 4. Vergunningseisen

  U wil niet in de problemen komen met de wet. Sommige verbouwingen hebben vergunningen nodig, en u moet ook rekening houden met bestemmingsplannen. Ga naar de gemeente en zorg dat u in de juiste banen wordt geleid. Het kan een tijdje duren, dus begin op tijd.

 5. Uw verblijf

  Bedenk vooraf waar u gaat wonen terwijl de boel op de schop gaat. Als u niet in uw huis kunt blijven, moet u op tijd een tijdelijk onderkomen regelen.

Vrijblijvende offerteaanvraag bij bouwbedrijf Zwolle

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Zwolle voor u kan betekenen in Zwolle en omgeving? Neem contact met ons op of vul ons offerteformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een bericht om de mogelijkheden te bespreken, geheel vrijblijvend! Wij komen graag bij u langs in Zwolle en omgeving voor inspecties en voorbereiding.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!