Sinds 1989

Bouwbedrijf Groningen

Uw regionale partner voor verbouwingen, badkamer renovaties, keuken renovaties en totale renovaties.

Bouwbedrijf Groningen de Verbouw-Gigant is uw vertrouwde partner voor bouwprojecten, renovaties en meer in de stad Groningen en omliggende gebieden. Met een solide geschiedenis die teruggaat tot 1989, hebben we gedurende de jaren een uitstekende reputatie opgebouwd op basis van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Als op zoek bent naar een regionaal bouwbedrijf in Groningen voor uw droomproject, onderhoudsproject of kleine klus, wij staan paraat. Ontdek waarom bouwbedrijf Groningen, de Verbouw-Gigant, de juiste keuze is.

Lokale betrokkenheid in Groningen

Met meer dan 33 jaar ervaring en een deskundig team van vakmensen zijn wij volledig toegerust om al uw bouw- en renovatievraagstukken aan te pakken. Onze expertise omvat onder andere (prefab) dakkapellen, nokverhogingen, uitbouwen en aanbouwen. Daarnaast is er een groeiende vraag naar badkamerrenovatie en keukenrenovatie, waarin wij u ook van dienst kunnen zijn. Bovendien bieden wij onze diensten en onderhoud aan in de gehele regio.

Waarom kiezen voor een lokaal bouwbedrijf in Groningen? Dit heeft diverse voordelen. U ondersteunt niet alleen lokale bedrijven, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door de kortere afstanden die regionale bedrijven moeten afleggen. Bij Verbouw Gigant, een bouwbedrijf Groningen gaan we graag een stap verder en werken we samen met lokale partners om projecten in uw buurt te realiseren. Onze dienstverlening reikt echter verder dan de stadsgrenzen; wij bieden onze expertise en service in de gehele regio aan.

Bouwbedrijf Groningen

Duurzaam verbouwen

Duurzaam bouwen is de toekomst in Nederland en een investering voor de lange termijn. Woonwensen evolueren voortdurend, en duurzaam verbouwen betekent bewuste keuzes maken op het gebied van groei, duurzaamheid en innovatie. Dit vormt de kern van ons werk bij de Verbouw-Gigant in Groningen. Wij gaan verder dan de wettelijke voorschriften op het gebied van duurzaamheid en kwaliteitscontrole.

De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) was lange tijd een belangrijke maatstaf voor energiezuinigheid, maar sinds 1 januari 2021 is deze vervangen door de BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) voor nieuwbouwwoningen in Nederland, met als doel de CO2-uitstoot van nieuwe huizen en gebouwen te verminderen. Bent u benieuwd naar de eisen voor uw huis of pand? Neem gerust contact met ons op.

Onderhoud

Bouwbedrijf Groningen werkt nauw samen met een selecte groep partners, waardoor we snel kunnen reageren op onderhoudswerkzaamheden. Onderhoud kan variëren van kleinere klussen tot grootschalig onderhoud. Zelfs meerjarig onderhoud behoort tot de mogelijkheden. Samenwerken met vaste partners staat garant voor de kwaliteit die u mag verwachten van een betrouwbaar bouwbedrijf.

Nieuwbouw woning

Als u droomt van een nieuw huis, staan wij klaar om uw visie werkelijkheid te maken. We begeleiden u door het hele proces, van het ontwerp tot de oplevering, en zorgen ervoor dat uw nieuwe woning aan al uw wensen voldoet.

Waarom kiezen voor de Verbouw-Gigant en een bouwbedrijf Groningen?

  • Regionale expertise: We begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van bouwen in Groningen. Onze kennis van lokale bouwvoorschriften en onze relaties met lokale leveranciers stellen ons in staat om projecten soepel en efficiënt uit te voeren.
  • Persoonlijke aandacht: Bij Verbouw-Gigant in Groningen geloven we in persoonlijke service. We werken nauw met u samen om uw visie te begrijpen en ervoor te zorgen dat uw project aan uw verwachtingen voldoet.
  • Kwaliteit en vakmanschap: We staan bekend om onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Onze ervaren vakmensen leveren uitstekend werk, met aandacht voor elk detail.
  • Duurzaamheid: We begrijpen het belang van duurzaam bouwen. Daarom streven we ernaar om energie-efficiënte oplossingen te integreren in al onze projecten en materialen van hoge kwaliteit te gebruiken die de tand des tijds doorstaan.

Vrijblijvende offerte van een bouwbedrijf Groningen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in Groningen en omgeving? Neem contact met ons op of vul ons offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een reactie om de mogelijkheden te bespreken, en dit is uiteraard geheel vrijblijvend! Bouwbedrijf Groningen en onze partners komen graag bij u langs in Groningen en omgeving voor inspecties en voorbereiding.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!