Sinds 1989

Bouwbedrijf Zeeland

Uw vertrouwde partner voor bouwprojecten en renovaties in Zeeland

De Verbouw-Gigant, bouwbedrijf in Zeeland, verwelkomt u als uw vertrouwde partner voor renovaties, bouwprojecten, badkamerrenovaties, keukenverbouwingen, en complete verbouwingen. Met meer dan 30 jaar ervaring en een deskundig team van vakmensen, staan wij klaar om uw renovatieprojecten en bouwprojecten in Zeeland en daarbuiten aan te pakken. Zo ook in de regio Middelburg, Vlissingen en Goes helpen we u met een verbouwproject of renovatieproject.

Onze expertise en ervaring

Wij begrijpen dat elk renovatieproject of bouwproject uniek is en specifieke aandacht vereist. Daarom werken we nauw samen met u. Onze toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail garanderen dat elk aspect van uw project met de grootste zorg wordt behandeld. We vinden korte lijntjes belangrijk, een whatsappje met een foto is namelijk een stuk makkelijker en sneller dan een mail!

Lokaal

Een lokaal bouwbedrijf biedt een tal van voordelen. U ondersteunt niet alleen lokale ondernemingen, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door kortere transportafstanden. Helemaal gezien de ligging van Zeeland. De meeste bouwbedrijven rekenen met een gemiddeld tarief van €0,20 tot €0,30 cent per kilometer. Een bouwbedrijf Zeeland scheelt ten opzichte van een bouwbedrijf Amsterdam dus al snel dagelijks zo’n €85 euro. Bij bouwbedrijf Zeeland werken we nauw samen met lokale partners om projecten in uw buurt te realiseren. Onze diensten en expertise strekken zich echter uit over heel Nederland.

Bouwbedrijf Zeeland

Duurzaam bouwen en verbouwen

Duurzaamheid vormt de toekomst van de bouwsector. Bij bouwbedrijf Zeeland staan we voor weloverwogen keuzes op het gebied van groei, duurzaamheid en innovatie. We voldoen niet alleen aan wettelijke voorschriften, maar streven ernaar deze te overtreffen. Een goed voorbeeld hiervoor zijn enkele elektrische machines, elektrische busjes en de verschillende regio’s waarin we werkzaam zijn. Op deze manier zitten we altijd op een korte afstand van het project.

Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen energie-efficiëntie. We zetten ons in voor het gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen en -methoden om een positieve impact op het milieu te hebben.

Renovaties en bouwprojecten

Bent u op zoek naar een frisse uitstraling voor uw bestaande ruimte? Wij zijn gespecialiseerd in renovaties die uw woning of bedrijfspand nieuw leven inblazen. Of het nu gaat om het transformeren van een verouderde keuken, het renoveren van een badkamer, of het herontwerpen van uw interieur, onze experts staan voor u klaar.

Hoe een succesvolle verbouwing leiden?

Hoe kunt u een succesvolle verbouwing plannen?

 1. Definieer uw verbouwingsdoelen en specificaties

  Voordat u begint met slopen en bouwen, moet u precies weten wat u wilt. Denk niet alleen aan het omverwerpen van muren of het installeren van een nieuwe keuken. Wees tot in de puntjes duidelijk over wat er moet gebeuren. Vergeet daarnaast niet om uw buren alvast op de hoogte te stellen van de komende verbouwing. Dat is de basis.

 2. Budget beheer

  Geldzaken zijn belangrijk. U moet weten hoeveel dit hele avontuur u gaat kosten. Denk aan de kosten van materialen, arbeid en onverwachte uitgaven. Zorg dat u alles op een rijtje heeft en dat uw portemonnee het aankan. Het is goed om dit budget ook globaal te delen met uw aannemer of verbouwer zodat zij er ook rekening mee kunnen houden.

 3. Rekening houden met overwerk

  Verwacht het onverwachte. Er zijn kosten die niet op de offerte van de aannemer staan. Denk aan containerhuur, gemeentelijke vergoedingen, huur van zware apparatuur en parkeerkosten voor de bouwvakkers. Dit zijn kosten die kunnen oplopen, dus houd er rekening mee.

 4. Vergunningseisen

  U wil niet in de problemen komen met de wet. Sommige verbouwingen hebben vergunningen nodig, en u moet ook rekening houden met bestemmingsplannen. Ga naar de gemeente en zorg dat u in de juiste banen wordt geleid. Het kan een tijdje duren, dus begin op tijd.

 5. Uw verblijf

  Bedenk vooraf waar u gaat wonen terwijl de boel op de schop gaat. Als u niet in uw huis kunt blijven, moet u op tijd een tijdelijk onderkomen regelen.

Uw partner voor complete renovaties of bouwprojecten

Naast onze specialisatie in renovaties en bouwprojecten is de Verbouw-Gigant ook uw ideale partner voor complete nieuwbouwprojecten. Of u nu droomt van een nieuwe woning in een traditionele stijl of een eigentijds meesterwerk, ons team kan uw visie tot leven brengen. Wij begeleiden u gedurende het hele proces, van concept tot oplevering.

Bouwbedrijf Zeeland

Als u op zoek bent naar een ervaren bouwbedrijf in Zeeland, bent u bij Bouwbedrijf Zeeland aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring in de renovatie- en bouwsector zijn wij toegewijd aan vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw renovatie- en bouwprojecten tot een succes kunnen maken. Samen bouwen we aan een betere wereld voor iedereen.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!