Sinds 1989

Bouwbedrijf Lelystad

Uw partner voor al uw bouw- en verbouwprojecten!

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Lelystad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf met een lange geschiedenis. Wij bieden een breed scala aan bouw- en verbouwdiensten aan, van kleine renovaties tot grote nieuwbouwprojecten.

Onze diensten

Ervaring

De Verbouw-Gigant is al sinds 1989 actief in de bouw. In die tijd hebben wij al vele succesvolle projecten afgerond. Wij beschikken over een team van ervaren en vakkundige professionals die ervoor zorgen dat uw project tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met de beste materialen en technieken om u een perfect eindresultaat te garanderen. We zijn onder andere aangesloten bij de organisatie Bouwplaza, wat betekent dat u verzekerd bent van een goede kwaliteit en service.

Prijzen

Wij bieden concurrerende prijzen voor onze diensten. Wij werken altijd met een vaste prijsafspraak, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn uw ideale partner voor al uw bouw- en verbouwprojecten. Wij bieden u:

   • Ervaring;

   • Kwaliteit;

   • Vakmanschap;

   • Concurrerende prijzen;

   • En een vaste prijsafspraak.

  Onze klanten

  Wij werken voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Wij zijn trots op onze tevreden klanten, die ons regelmatig positieve feedback geven.

   

   

  Bouwbedrijf Lelystad

  Verduurzaming in Lelystad

  In Lelystad is het belangrijk om te verduurzamen. Dat betekent bewuste keuzes maken die gericht zijn op groei, duurzaamheid en innovatie. Ons bouwbedrijf in Lelystad helpt u daarbij.

  Er zijn verschillende manieren om een huis in Lelystad te verduurzamen, zoals:

  1. Isolatie van dak, muren en vloeren. Dit zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat, waardoor uw energierekening lager wordt.
  2. Modernisering en vernieuwing van installaties. Dit kan bijvoorbeeld door de cv-ketel te vervangen of door zonnepanelen te laten plaatsen.
  3. Vervanging van kozijnen en beglazing door HR++ glas. Dit glas houdt warmte beter vast, waardoor u minder hoeft te stoken.
  4. Aanpassingen aan verlichting in en rondom de woning. Ledverlichting is bijvoorbeeld veel energiezuiniger dan traditionele gloeilampen.

  De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) is een maatstaf voor de energiezuinigheid van een woning. Sinds 1 januari 2021 is de EPC vervangen door de BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). De BENG-eisen zijn strenger dan de EPC-eisen, waardoor nieuwe woningen in Lelystad veel energiezuiniger zijn dan voorheen.

  Verbouw-Gigant helpt u om uw woning in Maastricht te verduurzamen. Wij hebben jarenlange ervaring met verduurzamingsprojecten en we werken met de beste materialen en technieken. We gaan verder dan de wettelijke voorschriften om aan uw wensen en behoeften te voldoen.

   

  Renovatie of verbouwing

  Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Lelystad voor een complete renovatie of verbouwing, inclusief badkamer renovaties, keuken renovaties, complete renovaties en complete verbouwingen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Lelystad, Verbouw-Gigant, aan het juiste adres. Wij nemen uw project van A tot Z in handen.

   

  Hoewel vaak verward, hebben ‘verbouwen’ en ‘renoveren’ elk hun eigen focus bij het verbeteren van een gebouw of woning. Verbouwen draait om het aanpassen of veranderen van een huis of gebouw om het praktischer te maken. Het omvat het aanpassen van ruimtes door bijvoorbeeld tussenwanden toe te voegen, het vernieuwen van keukens, badkamers, of het herinrichten en uitbreiden van de woning met aanbouwen zoals erkers, uitbouwen, serres, of het integreren van prefab elementen. De focus van verbouwen ligt op het verbeteren van de bruikbaarheid en functionaliteit van de woning.

   

  In tegenstelling hiermee gaat renoveren over het herstellen, vernieuwen of upgraden van een huis om het naar een vernieuwde staat te brengen. Renovatieprojecten omvatten vaak het repareren van het dak met nieuwe bedekking, het herstellen van beschadigde vloeren, of het upgraden van elektrische systemen.

   

  Samengevat, bij verbouwen draait het om het aanpassen van de lay-out of functionaliteit van een huis, terwijl renoveren gericht is op herstel door vernieuwing of upgrading van bestaande structuren of indelingen.

  Contact?

  Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op 085-080 5912.

   

  De duur van een bouw- of verbouwproject in Lelystad is ook afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte en complexiteit van het project, de beschikbaarheid van materialen en de weersomstandigheden. Over het algemeen kunt u verwachten dat een nieuwbouwwoning in Lelystad binnen 12-18 maanden gerealiseerd kan worden, terwijl een renovatie van een bestaande woning binnen 6-12 maanden gerealiseerd kan worden.

   

  De benodigde vergunningen voor een bouw- of verbouwproject in Lelystad zijn afhankelijk van de aard en omvang van het project. Voor de meeste projecten is een omgevingsvergunning nodig. Deze vergunning kunt u aanvragen bij de gemeente Lelystad.

   

  Bij het kiezen van een bouwbedrijf in Lelystad is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren, waaronder de ervaring van het bedrijf, de kwaliteit van het werk, de betrouwbaarheid van het bedrijf en de prijs. Het is raadzaam om meerdere bouwbedrijven te vergelijken voordat u een keuze maakt.

  Zeker! Ook hierbij helpen wij u graag. Bijvoorbeeld de onderhoudswerkzaamheden voor een VVE in Lelystad. 

  Verbouw-Gigant
  Verbouw-Gigant
  Prijs weten?
  Binnen 2 min. geregeld!