Sinds 1989

Bouwbedrijf Den Haag

U woont in Den Haag en u wilt uw huis laten verbouwen zonder dat u hiervoor teveel betaald? Dat is wat verbouwbedrijf de Verbouw-Gigant voor u kan verzorgen.

Wij kunnen gerust zeggen dat wij een goedkoop bouwbedrijf zijn in de regio van Den Haag.

Door het slimme inkopen van materialen en het berekenen van een niet al te hoog uurloon kunt u gerust een offerte bij ons aanvragen.

Wij hebben altijd de juiste mensen voor de juiste klus of deze nu groot of klein is. Verbouwen moet u laten doen, maar je wil natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor een complete verbouwing.

Wij kunnen u dan ook verzekeren dat u niet 1,2,3 een goedkopere aannemer zal vinden.

Denk hierbij aan:

  • Badkamer renovatie
  • Uitbouwen van u woning
  • Dakramen plaatsen
  • Zolder verbouwingen

Een goed aannemersbedrijf voert alle bouwprojecten voor u uit in en rondom uw huis in en rondom Den Haag.

Huis verbouwen

Uitbouw woning door een Bouwbedrijf in Den Haag

Als u op zoek bent naar meer leefruimte dan is het laten plaatsen van een aanbouw het geen wat u zoekt. Door het neerzetten van een uitbouw zal u al snel 40% meer woonoppervlakte kunnen benutten.

Ook in de regio van Den Haag plaatsen wij regelmatig aanbouwen aan woningen met een bijgepaste fundering.

Een uitbouw kunnen we maken zoals hoe u het wilt, zo kunnen we prefab in de vorm van een serre plaatsen, of een uitbouw op maat maken van bijvoorbeeld hout of stenen.

Wilt u eens weten wat het gaat kosten om een uitbouw te laten plaatsen?

Vraag dan eens geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan en wij zorgen ervoor dat u binnen 2 werkdagen exact weet wat de kosten zullen wezen.

De manier van uitbouwen wordt natuurlijk besloten door uzelf, maar we kunnen altijd nadenken over manieren om binnen het budget te blijven.

Meerdere bouwklussen in Den Haag

Uiteraard kunt u voor alle klusjes in de regio van Den Haag bij ons terecht, van klein tot groot. Of dit nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of het vernieuwen van uw kozijnen.

  • Daken vernieuwen met of zonder dakkapel.
  • Badkamers vernieuwen.
  • Van de juiste trap voor ieder huis tot complete garages en aanbouw.
  • Maar ook een gewone verbouwing in huis.
  • Kosten aanbouw berekenen

Omdat wij als bouwbedrijf Den Haag op vele vakgebieden eigen mensen in dienst heeft kunnen wij zelf het hele project begeleiden en uitvoeren.

Dit komt de efficiëntie ten goede waardoor deadlines voor ons in de regel geen probleem zijn.

Wij kopen onze materialen op grote schaal in waardoor we dus ook snel de spullen beschikbaar hebben en onze materiaalprijzen laag kunnen houden.

Dit samen met het feit dat wij op alle vakken eigen mensen in dienst hebben maakt dat wij aan uw project een aantrekkelijk en vriendelijk prijskaartje kunnen hangen.

Binnenhuisarchitect-kosten
Bouw tekening wordt afgerond

Besparen op uw klus!

Natuurlijk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons aannemersbedrijf uit de regio van Den Haag. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat zich inzet voor vrijwel elke klus. Nee is voor ons geen optie.

Wij streven er naar om voor een klant vriendelijke prijs een mooie offerte voor u te maken waarna u niet kunt wachten met ja zeggen zodat we zo snel mogelijk kunnen gaan beginnen.

U heeft een flinke verbouwing klus maar durft u zich er niet aan te wagen?

Wij werken voor particulier en bedrijf en hebben dan ook afgelopen jaren al een groot aantal projecten succesvol afgerond in de regio den Haag.

Kwalitatief aannemersbedrijf

Voor u is het fijn dat u verbouwen kunt, tegen een vriendelijke prijs en toch echt vakmanschap.

Bent u om wat voor reden dan ook niet in staat zelf u verbouwing te doen, vertrouwt u dan op ons.

U maakt gebruik van het online offerteformulier. U vult de benodigde gegevens in en binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt u een kostenoverzicht van ons in uw mailbox.

Bekijk meer regio’s waar wij onze werkzaamheden uitvoeren zoals Hilversum, Haarlem en Amsterdam.


Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!