Sinds 1989

Bouwbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een betaalbaar bouwbedrijf in de regio van Utrecht voor een kelder te laten bouwen of een nieuwe garage aan uw woning?

Dan bent u bij de Verbouw-Gigant helemaal aan het juiste adres.

Wij zijn een aannemersbedrijf werkzaam in de gehele regio van Utrecht, dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, restauratie, renovatie en utiliteitsbouw.

Vaak werken wij hierbij samen met aannemers en architecten. Als een bouwproject nog ontworpen moet worden, dan stellen wij hiervoor een architect aan.

Door de uitermate goede tevredenheid van onze klanten hebben wij een doorstart kunnen maken naar Utrecht.

Complete nieuwe woning

Betaalbaar bouwen in Utrecht

De Verbouw-Gigant is ook werkzaam in Amsterdam, Haarlem maar ook in Den Haag, u kunt ons dan ook inschakelen als een goed bouwbedrijf in de regio van Utrecht.

Met het bouwen en verbouwen van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen hebben wij een zeer ruime ervaring.

Een van deze diensten is een simpele maar complete woning verbouwing. Wij hanteren voor verbouwen geen standaard tarief. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de verbouwing zelf.

Er zit bijvoorbeeld verschil in de verbouwing van een compleet huis, en een slaapkamer.

De Verbouw-Gigant maakt bij een verbouwing gebruik van duurzame producten, en zullen opletten dat er energie-besparende elementen in uw huis geplaatst zullen worden.

dakkapel-plaatsen
Dakkapel geplaatst

Alle diensten in Utrecht

Ons aannemersbedrijf uit Utrecht verleent zijn diensten ook voor het aanbouwen maar ook geven wij advies over wat kost een uitbouw.

Hier heeft het bedrijf, voor zowel aanbouw als uitbouw, een specialisatie in, en kan het bedrijf ook de laagste prijs garanderen.

Wij kunnen u voorzien in de volgende diensten uitbouw woningen, vervanging kozijnen, serres bouwen, woningen renoveren.

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de aanbouw, en het materiaal. Het bedrijf zelf zal informeren bij de gemeente in verband met een eventuele aanbouw vergunning.

Ook is de conditie van de ondergrond van belang, om later een eventuele verzakking te voorkomen.

Daarnaast beschikken wij ook jarenlange ervaring waardoor wij gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van projecten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als aannemer nemen wij de verantwoordelijkheid over de aanvraag die u indient zodat wij ons volledig voor u gaan inzetten.

Als erkend aannemer kunnen wij grote maar ook kleine verbouwingen voor u uitvoeren. De meest voorkomende verbouwingen zijn dan ook wel:

Maar ook de kleine verbouwklussen zoals het verlagen van het plafond in de woonkamer voeren wij uiteraard met gemak uit!

Erkend bouwbedrijf in Utrecht

Wij kunnen als aannemer ook uw dak vernieuwen bij lekkage, of stormschade. Hiervoor wordt een gunstig tarief gehanteerd.

Wij hebben hier zelf jarenlange ervaring in, zowel het bouwen en verbouwen, maar ook in vernieuwen en renoveren van een badkamer.

Het zou zomaar kunnen dat niet het hele dak vernieuwd moet worden, maar dat de reparatie van een specifiek gedeelte van uw dak al voldoende is!

Als aannemersbedrijf in Utrecht zijn wij zeer professioneel ingesteld en beschikken over een groot netwerk zodat wij altijd de beste diensten en materialen kunnen leveren. Hierdoor kunt u als klant veel kosten besparen.

Garage gebouwd

Verbouwen van …

Naast bovengenoemde diensten zijn wij ook in staat om voor u bijvoorbeeld een garage te bouwen of een complete zolder verbouwing te verzorgen.

Het voordeel van een garage naast uw woning is simpelweg het voorkomen van seizoensgebonden narigheden, zoals in de winter ijs en sneeuw, en in de zomer de vorming van een sauna in uw auto.

Bij het bouwen van een garage moet u er wel rekening mee houden dat de ruimte aanwezig is.

De Verbouw-Gigant Utrecht heeft ook hierin ervaring, en kan ervoor zorgen dat uw garage qua stijl helemaal aansluit op uw woning of bedrijfspand.

Bespaar op de kosten van verbouwen

Als professioneel bouwbedrijf nabij Utrecht werken wij uitsluitend met een team van zeer gemotiveerde vakmensen met jaren lang ervaring in het verbouwen van woningen.

Wilt u graag weten wat het gaat kosten om uw woning is flink aan te laten pakken? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een prijsindicatie bij ons aan via ons online offerte formulier.

Nadat u het offerte formulier heeft ingevuld zullen wij u binnen twee werkdagen de kosten uitgebreid kunnen laten zien.

Kijk ook eens op de pagina’s bouwbedrijf Almere of Bouwbedrijf Haarlem.


Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!