Sinds 1989

Bouwbedrijf Haarlem

Ons bouwbedrijf bouwt op een duurzame wijze en is hierbij ook nog eens een uitstekende service verleend in en rondom de regio van Haarlem.

Daarnaast hanteert ons bouwbedrijf ook nog eens zeer voordelige prijzen voor bijvoorbeeld een garage laten bouwen of een dak vernieuwen.

Wij voeren verschillende werkzaamheden uit zoals:

  • Het vervangen van kozijnen
  • Dakopbouw / uitbouwen plaatsen
  • Complete verbouwingen
Nieuwbouw woning
Nieuwbouw woning

Maar dit is niet het enige wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen doen. U kunt ons inhuren voor bouwadvies en wij brengen u graag op de hoogte van alle nieuwe bouwontwikkelingen.

Wilt u graag weten wat het laten verbouwen van uw badkamer gaat kosten? Dan kunt u nu ook geheel vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen en besparen op uw toekomstige verbouwing.

Omdat we zelf in Zwanenburg ons kantoor hebben is het gemakkelijk om in Haarlem en directe omgeving te werken.

Hoe u kunt besparen? Door onze offerte te vergelijken met die van andere bouwbedrijven uit de Haarlemmermeer!

Verbouwen in Haarlem

Als bouwbedrijf in Haarlem en de regio van Haarlem zijn wij dé specialist in verbouwing, nieuwbouw, restauratie, renovatie en het plaatsen van spouwmuurisolatie. Bij bouwen en verbouwen moeten altijd veel zaken geregeld worden.

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij werken in heel veel gevallen samen met architecten en aannemers.

Wij leveren dan ook altijd maatwerk. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken wij ten alle tijden gebruik van een vaste ploeg zzp-ers (onder aannemers) die voor ons werkzaamheden uitvoeren zoals metselwerk, elektra werk, keukens plaatsen, schilderen en tegelwerk uitvoeren.

Daarnaast hanteren wij ook nog eens de allerlaagste prijzen net zo laag als die van een Poolse aannemer.

Meer dan alleen verbouwen

Wij kunnen u een breed pakket van diensten aanbieden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw dak te laten vernieuwen. Dit gebeurd door betrouwbaar vak-personeel die hier gespecialiseerd in zijn.

Verder kunt u bij ons aannemersbedrijf alles regelen wat betreft verbouwingen. Ook kunt u bij ons terecht voor aanbouw en renovatie.

Zoals gezegd staat kwaliteit hoog bij Verbouw-Gigant  in het vaandel. Naast het kunnen leveren van architecten, bouwvergunningen en vak-personeel, kunnen wij u kwaliteit garanderen!

Wij zijn aangesloten bij Bouw garant. Dit wil zeggen dat wij aan alle eisen voldoen omtrent het leveren van betrouwbare en kwaliteitsvolle diensten.

Voordelen bouwbedrijf in Haarlem

Als u in Haarlem woont dan is het niet meer dan logisch dat u ook kiest voor een aannemersbedrijf uit Haarlem. Wat voor voordeel behaalt u hiermee eigenlijk?

  • Wij komen de bouwklus bij u opnemen.
  • Onze offerte is zeer uitgebreid.
  • Er word in overleg met u een tijdsbestek en kostenoverzicht gemaakt.
  • De beste bouwgarantie.
  • Wij berekenen bij bouwbedrijf in Haarlem nooit geen extra kosten.
Project huisverbouwing
Project huisverbouwing

Offerte van ons aannemersbedrijf nodig?

Verder nemen wij de tijd voor u als klant. U kunt bij ons een offerte aanvragen, zodat wij dit zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen.

Vervolgens zullen wij alles in het werk stellen om aan uw aanvraag te kunnen voldoen.

Verder hebben wij uitermate geschikt personeel tot onze beschikking. Zij worden altijd geselecteerd per project. Hierdoor kunnen wij zo efficiënt mogelijk werken, waardoor u bij ons nooit teveel betaald.

Bouwen in Haarlem informatie

Naast de bouwwerkzaamheden in Haarlem bieden wij u ook nog eens extra informatie en diensten aan. Zo kunnen wij ook een aannemer en een architect voor u regelen. Kortom, wij zijn van alle markten thuis.

Hierdoor kunnen wij op een zeer efficiënte wijze uw bouwproject in een snelle tijd realiseren.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dan kan dat via het offerte formulier op onze website.

Lees ook eens de pagina’s bouwbedrijf in Amsterdam, bouwbedrijf in Utrecht of bouwbedrijf in Den Haag.


Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!