Sinds 1989

Binnen verbouwing kosten

Wat zijn de binnen verbouwing kosten van uw woning? Om u een idee te geven, hebben we de meest voorkomende binnen verbouwingen op een rij gezet. Kosten wat het kost willen wij niets anders dan u de voordeligste prijs aanbieden.

Wat de grootste invloed heeft op de kosten heeft grotendeels te maken met welk bouwbedrijf u in zee gaat.

Wilt u uw badkamer laten renoveren of een trap renovatie laten uitvoeren, dat is allemaal mogelijk bij bouwbedrijf de Verbouw-Gigant.

Badkamer renoveren kosten

badkamer renoveren

De totale prijs van uw badkamer renovatie wordt vooral beïnvloedt door uw stijl- en materiaalkeuze. Bij een badkamer renovatie komt een hoop kijken.

Kiest u voor keramische- of voor natuurstenen tegels voor de vloer en wanden?

Op deze pagina leest u alles over de kosten voor het renoveren van een badkamer.

Badkamer verbouwen kosten

badkamer-laten-opknappen

Wilt u een badkamer zoals in een echte hammam, of juist strak wit en modern? Alles kan. Uiteraard kunt u goedkoper of duurder een douche laten plaatsen, afhankelijk van de maten en luxe die je wilt hebben.

Op deze pagina leest u alles over de kosten voor een volledige badkamer verbouwing.

Kosten nieuwe trap

traprenovatie

Wanneer er een draai in de trap zit gaat het bedrag omhoog. Is het tijd om de nieuwe trap te plaatsen. Meestal is de trap binnen een dag geplaatst. Afhankelijk van het model trap en de afwerking duurt dit soms iets langer.

Het plaatsen van een prefab trap en een maatwerk trap duurt ongeveer even lang.

Op deze pagina leest u alles over de kosten van een nieuwe trap.

Traprenovatie kosten

traprenovatie-voor-na

Het aantal treden en de afmetingen van uw huidige trap hebben veel invloed op de montage en materiaalkosten van een traprenovatie. Op deze pagina leest u alles over de kosten van een traprenovatie.

Asbest verwijderen

asbest-laten-verwijderen

U mag asbest verwijderen als het om de hecht gebonden variant gaat. Niet-hecht gebonden asbest mag u sowieso niet zelf verwijderen.

Hecht gebonden asbest dus wel, mits het niet om meer dan 35 vierkante meter (m²) oppervlak gaat.

Hoeveel tijd nodig is om een pand asbestvrij te krijgen, is afhankelijk van het soort asbest bevattende toepassingen en de hoeveelheid.

De sanering kan binnen een dag klaar zijn, maar kan ook meerdere dagen tot weken en in extreme gevallen zelfs maanden of nog langer in beslag nemen.

Op deze pagina leest u alles over de kosten van asbest verwijderen.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!