Sinds 1989

Uurloon timmerman

Timmermannen zijn professionele vakmannen en hun competenties gaan veel verder dan alleen maar wat spijkers in planken slaan. Timmermannen hebben een specifieke opleiding gevolgd en zijn dus specialisten op vele vlakken, waarop ook het uurloon timmerman gebaseerd wordt.

Er zijn klussen waarbij echte vakkennis vereist is. Wil je zo goedkoop mogelijk je huis laten verbouwen? Leest u dan meer op deze pagina.

Specialisme van een timmerman

Een timmerman kan zich evenwel specialiseren in één bepaald vakgebied, bijvoorbeeld de bouwsector waar hij zich zal toespitsen op o.a. ramen, deuren en vloeren of het plaatsen van kozijnen.

Ook aan dakkapellen en daken kunnen dan aan bod komen. Maar ook kleine klussen zoals het repareren van houtrot voor het voorkomen van verdere aftakeling van uw hout is 1 van onze specialisme.

Het uurloon timmerman in de meubelmakerij is dan weer anders. Daar is de vakman dan ook meer gespecialiseerd in het maken ban meubels, kasten en keukens.

Zelfs in de scheepsbouw zijn timmermannen actief. Verbouw-Gigant Amsterdam is actief op vele gebieden en heeft jaren ervaring. Een uurloon timmerman betaalt u in feite voor een ware ambacht die nog van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Uurloon timmerman offerte

Bouwbedrijf De Verbouw-Gigant werkt met ervaren timmermannen die u graag bijstaan bij al uw projecten. Via de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en zo meteen een idee krijgen van het uurloon timmerman.

Een professionele timmerman levert u alleen maar voordelen op. Deze heeft immers een goede opleiding gehad en heeft zo alle facetten van het vak onder de knie gekregen.

De timmerman kent alle soorten hout en weet hoe ermee te werken. Hij zal u dus ook kunnen helpen bij het kiezen van de juiste houtsoort voor uw project.

Timmerwerken per uur uitvoeren

Voor werkelijk alle timmerwerken staat erkend timmerbedrijf de Verbouw-Gigant voor u klaar. Het maakt niet uit om wat voor soort werkzaamheden het gaat, wij voeren werkelijk elke timmer klus uit.

Wij hebben uitsluitend timmermannen in dienst die allround zijn. Zij zijn dan ook gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende timmerwerken zoals bijvoorbeeld een plat dak isoleren. Ze hebben een jarenlange ervaring in zowel de nieuwbouw en bestaande bouw, maar ook in renovatie werken.

Timmerman voor de beste prijs

Daarnaast voeren we timmer klussen uit zoals het vervaardigen van meubels, kozijnen en deuren.  Zelfs een gehele houten woning voor u maken behoort tot de mogelijkheden. Noem maar op. Kortom, wij zijn werkelijk overal inzetbaar.

Met ons ruime aanbod van timmerwerken kunnen wij u dus altijd van dienst zijn. Vraag ook naar de mogelijkheden van houtskeletbouw en de prijs daarvan.

Maar wat is nog meer belangrijk in plaats van de kosten van een timmerman?

  • Kwaliteit van het timmerwerk
  • Voorrijkosten wel of niet berekenen
  • Is het advies van de timmerman gratis?
  • Zitten de materialen zoals steigers en trappen bij de prijs inbegrepen?

Veilig werken

Timmermannen van de Verbouw-Gigant beschikken ook steeds over het juiste gereedschap en kunnen daar op een veilige manier mee werken. Ze bieden u oplossingen aan daar waar u zelf misschien in de knoop zit. Bovendien werken ze snel en efficiënt, en zorgen voor mooie afwerking.

Goede timmermannen lopen niet meer bij de vleet rond en de opleiding van timmerman verliest aan populariteit. Veel timmermannen werken als zelfstandige en een uurloon timmerman wordt daar dan ook op bepaald. Er bestaan tarieven op uurbasis, maar ook vaste prijzen voor een bepaald project.

Allround uurtarief per timmerman

Onze timmermannen zijn allrounders. Dit betekent dat ze werkelijk voor elke timmerklus inzetbaar zijn.

Of het hierbij nu gaat om een compleet nieuwbouwproject, houtskeletbouw, Toilet verbouwen, kozijnen maken, een zolder aftimmeren, een houten overkapping of het maken van meubels als kasten, tafels en stoelen. Zij zijn van alle markten thuis en kunnen elke timmerklus met de juiste nauwkeurigheid en zorg uitvoeren.

Wij hebben ervaringen met complete houten woningen maken. Doordat onze ervaring zo ver reikt zijn wij in staat ook uw timmerwerk snel en nauwkeurig uit te voeren.

Wat kost een timmerman per uur?

Een uurloon of uurtarief van een timmerman situeert zich meestal tussen de €20 en €35 per uur en is afhankelijk van de ervaring van de timmerman. Een vast prijs voor een project wordt meestal berekend op het geschatte aantal werkuren en dat dan maal het uurtarief.

In deze berekeningen wordt meestal initieel geen rekening gehouden met materiaalkosten. Het opgegeven uurloon timmerman is exclusief BTW.

Bij de Verbouw-Gigant kunt u terecht voor een klaar en duidelijke prijsberekening. In deze opgave wordt dus ook het uurloon van de timmerman gespecificeerd.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!