Sinds 1989

Tuindeuren prijzen

Waar wij voor staan is dat wij een tuindeur kunnen leveren voor iedere portemonnee. Wij leveren in vele soorten en maten en voor iedere budget zijn er evenzoveel prijscategorieën beschikbaar.

Afhankelijk van het materiaal, de afmeting, de uitvoering en eventueel bouwbeslag, worden de tuindeuren prijzen samengesteld.

Deuren voor plaatsing in de pui, als toegang vanuit huis tot de tuin, zijn er in de basis in 3 materiaalsoorten. Aluminium, kunststof en diverse soorten hout met allen hun eigen tarieven.

Unieke tuindeur

Deuren in de zin van buitendeur of schuifpui naar de tuin, in het hek, de schutting, muur of schuur, kennen weer andere tuindeuren prijzen dan exemplaren voor plaatsing in een pui. Vanwege de uiteenlopende kosten, is het van cruciaal belang dat u de juiste keuze maakt.

Door de uitgebreide mogelijkheden en de onuitputtelijke mogelijkheden tot combinaties heeft u de mogelijkheid om echte unieke tuindeuren te maken. Het is uiteraard wel zo dat de tuindeuren prijzen hoger worden naarmate u luxere tuindeuren uitkiest voor uw tuin.

Duurzaamheid tuindeuren

Natuurlijk ook met het oog op gebruik, kwaliteit en duurzaamheid is de keuze voor het type tuindeur van groot belang.

Raadpleeg daarom altijd een expert van de Verbouw-Gigant. Wij kunnen u naast deze prijzen ook alles vertellen over onze producten om zo samen met u tot de beste oplossing te komen.

Terrasdeuren naar de tuin

Met terrasdeuren of openslaande deuren in de pui van uw woonkamer of serre kunnen het verschil maken. Met fraaie deuren haalt u het buitenleven binnenshuis.

Zij zorgen voor een mooie lichtinval die u eventueel zelf kunt regulieren met vitrages,gordijnen of zonwering. De Verbouw-Gigant plaatst en levert u tuindeur ,terrasdeuren in alle soorten en maten, in aluminium, kunststof of (hard)hout.

Naast het feit dat de terrasdeuren het nut hebben om het terras te bereiken is het ook zo dat deuren nog een andere functie vervullen, zo moeten de terrasdeuren gemaakt zijn om ook goed te isoleren.

De profielen die wij gebruiken om de terrasdeuren te maken zijn dan ook speciaal ontwikkelt voor het goed isoleren van de woning.

Dat is ook precies de reden dat er uit verschillende soorten glas gekozen kan worden in de terrasdeuren, zoals u waarschijnlijk wel weet is het glas van groot belang bij het isoleren bij een woning.

Deskundig terrasdeuren plaatsen

Onze vakmensen meten deskundig de deuren en zo nodig ook het kozijn in en na productie kunnen deze worden geplaatst. Wij bieden eveneens een ruime keuze in glas om het geheel af te maken.

Deze deuren kunnen worden uitgevoerd volgens het “Veilig wonen” keurmerk of in geval van kunststof met het VKG-keurmerk. Wij hebben inmiddels al honderden terrasdeuren geplaatst door heel Nederland,

Mooie tuintoegang

De Verbouw-Gigant uit Amsterdam levert volgens de in de branche geldende certificaten, zodat uw kwaliteit en garantie is gewaarborgd. Zijn uw deuren aan vervanging toe of moeten er terrasdeuren worden geplaatst?

Neem contact op met de Verbouw en wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet mogelijk is en dankzij ons uitgebreide netwerk aan leveranciers kunnen wij u alles leveren.

Dit gecombineerd met uw eigen voorkeuren en eisen zal ervoor zorgen dat wij voor u de ideale exemplaren leveren en plaatsen.

Tuindeuren op maat

Ook voor vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Bent u benieuwd wat terrasdeuren u gaan kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. 

Binnen 2 werkdagen krijgt u een offerte op maat waar de berekening exact op staat voor de wensen die u aangegeven hebt.

Gericht op de tuindeuren prijzen

U kunt bij ons uw specificatie opgeven en wij bieden u de mogelijkheden aan. Wilt u een deskundig advies, dan kunt u een afspraak maken om alle ins en outs met ons te bespreken.

Afhankelijk van de uitkomst kunnen wij uiteraard een vrijblijvende offerte aanbieden met daarin de tuindeuren prijzen voor u.

U zult verbaast staan van de lage tuindeuren prijzen die wij berekenen voor het maken en plaatsen van uw tuindeuren. Uiteraard krijgt u voor deze lage prijzen uitmuntende kwaliteit en een goede klantenservice.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!