Bouwbedrijf ook in Amersfoort

bouwbedrijf-in-amersfoort

Bouwbedrijf de Verbouw-Gigant is een welbekend bouwbedrijf in de regio van Amersfoort en omstreken die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de burger en utiliteitsbouw. Wij zijn een zeer betrouwbare allround aannemer voor het verbouwen van uw nieuwbouw of bestaande woning.

Zo voeren wij alle verbouw en renovatie klussen voor u uit zoals het vernieuwen van daken, kozijnen vervangen maar ook badkamers verbouwen.

Snel een prijsindicatie?

Nieuwbouw, renovatie en verbouwen

Wij kunnen al uw verbouwingsklussen en renovatie wensen waar maken zowel in een nieuwbouwwoning of uw oudere woning. Omdat wij een uitstekende dienstverlening hebben zorgen wij ervoor dat iedere klant tevreden is voor een scherpe prijs!

Het verbouwen van uw woning in Amersfoort hoeft niet duur te kosten en kan natuurlijk ook goedkoop. Hoe wij dit kunnen doen? Slim en voordelig inkopen van de materialen en wij berekenen geen torenhoog uurloon.

Ons advies

Omdat wij een erkend bouwbedrijf of aannemer zijn kunnen wij u ook het beste bouwadvies verzorgen. Door het een goede inventarisatie vertalen wij u wensen naar een prachtig verbouwde woning in Amersfoort.

Van een bouwtekening tot een compleet uitgewerkte offerte wij hebben altijd de ideale oplossingen voor iedere verbouwing. Waar kunnen wij advies over geven?

Maar zo zijn er uiteraard nog veel meer adviezen die wij kunnen verstrekken als erkend bouwbedrijf.

Offerte vrijblijvend aanvragen

Wilt u graag weten wat uw badkamerverbouwing of zolderverbouwing gaat kosten? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. Door het gratis offerteformulier in te vullen zullen wij u binnen 2 werkdagen de juiste kostenspecificatie toesturen zodat u exact weet wat het gaat kosten om uw woning in Amersfoort te laten verbouwen.

Ons bouwbedrijf in Amersfoort of de regio’s hiervan werkt uitsluitend met gediplomeerde vakmensen die een ruime ervaring hebben in de bouw. De kwaliteit van werken wordt gewaarborgd door de in de bouwkeurmerken vastgelegde normen, waar wij regelmatig aan worden getoetst.

Ook op het gebied van renovatie, restauratie, reparatie en kunnen wij als het nummer één in Amersfoort een belangrijke rol voor u spelen.

Bouwcoördinator

Wij werken met een bouwcoördinator die uw bouwopdracht begeleidt en voor u de vaste aanspreek persoon is. Bent u op zoek naar de diensten van een bouwbedrijf uit Amersfoort? Neem dan contact op voor contact en een kennismaking en laat ons een offerte voor u uitwerken met een competitieve prijs voor uw bouwproject.

Lopende bouwprojecten?

Niet alleen maar staan wij als aannemersbedrijf in Amersfoort aangeschreven maar ook in de volgende steden maken wij onze woorden realiteit:


Snel een prijsindicatie?

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!