Sinds 1989

Woning ontruimen (wietplantage)

Heeft uw huis of pand schade door illegale wietplantages, dan kan een snelle woning ontruiming ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand weer klaar is voor de verhuur of verkoop.

Wietplantages maar ook andere criminele zaken kunnen vaak grote schade aanbrengen aan de binnenkant van uw huis of pand.

Dit komt door de vochtige omgeving die sommige wietplanten nodig hebben, of door de gebruikte kweek- en groeilampen. Laat de ontruimingsdienst van de Verbouw-Gigant snel zijn werkzaamheden uitvoeren zodat u weer normaal kunt wonen.

Hennepplantage Haarlem

Invloed wietplantage op uw huis

Het vocht en de warmte die vrijkomt bij het onderhoud van een wietplantage kan er voor zorgen dat het hout in uw huis of pand uitzet, dat er schimmel ontstaat of dat gipsplaten afbrokkelen.

Een ruimte waar een wietplantage is, moet altijd goed geventileerd worden om de temperatuur en de vochtigheid op peil te houden. Vaak wordt dit gedaan doormiddel van de ventilatie en afvoerpijpen door een gat in de muur te maken.

Hennepplantage Amsterdam

Om alle apparatuur te laten werken, leggen mensen zelf vaak allerlei zelfgemaakte netwerken aan en ook dat zorgt voor schade in uw huis of bedrijfspand.

Het gebruik van verschillende chemicaliën komt uw ruimte ook niet ten goede. Heeft de vorige bewoner van uw huis of pand een wietplantage gehad en heeft u schade? Neem contact op met Wietplantage Ontruiming en wij helpen u!

Werkwijze van Wietplantage Ontruiming

Als u contact opneemt met Wietplantage Ontruiming, komen wij zo snel mogelijk langs om de ruimte en de daarbij behorende schade te bekijken. Onze medewerkers delen direct hun bevindingen en geven een indicatie van de kosten.

Als de politie de woning of het bedrijfspand heeft vrijgegeven en als u de offerte goedgekeurd heeft, komen wij in actie.

Wij van de verbouw-gigant worden dan ook regelmatig ingehuurd door verschillende overheid instanties om uw woning of pand en alle schade die gemaakt is te herstellen.

Hieronder hebben wij voor u op een rijtje gezet hoe Wietplantage Ontruiming voor u te werk gaat:

  1. Schimmelhaarden worden veilig en professioneel weggehaald
  2. Verwijderen van gevaarlijke elektrische bedrading
  3. Demonteren onveilige installaties, stellages en apparatuur
  4. Schade aan muren, vloeren en plafonds herstellen wij
  5. Herstellen van overige schade en afvoeren van afval en schadelijke stoffen
Hennepplantage Zoetermeer

Voordelen van Wietplantage Ontruiming

Als u ervoor kiest om uw ruimte te laten herstellen door Wietplantage Ontruiming, kunt u van ons het volgende verwachten.

Wij zijn elke dag van de week bereikbaar 24/7 per dag. Tevens bieden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij werken zeer discreet en hebben een goede samenwerking met justitie.

Een ontruiming door Wietplantage Ontruiming is binnen één dag mogelijk. Kortom, wilt u de schade laten herstellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Wietplantage Ontruiming!

Ontruiming Zaandam

Complete woning ontruiming

Als er constateert is dat uw pand gebruikt is als hennepkwekerij, is voor u al vervelend genoeg. Daarom stellen wij alles in het werk om de gevolgen voor u te minimaliseren en u volledig te ontzorgen.

Wanneer u ons inschakelt voor uw hennepkwekerij ontruiming, bent u ervan verzekerd dat wij de hoogste kwaliteit leveren. Wij ontruimen snel, kundig, volledig en discreet.

Wij zorgen voor afvoer van de planten, de bijbehorende lampen en materialen en zorgen ervoor dat de ruimte volledig vrij wordt gemaakt van eventuele machines en installaties.

Wij hebben wij alle mogelijke ontruimingen al eens meegemaakt. Wij beschikken dan ook over zeer veel ervaring op het gebied van het ontruimen van wietplantages.

Onze ervaren vaklieden hebben allemaal de benodigde kennis, ervaring en middelen om de ontruiming perfect voor u te verzorgen. Omdat wij over zoveel ervaring beschikken, staan wij nergens meer van te kijken.

In sommige gevallen is de kwekerij eenvoudig bereikbaar en kan alles relatief snel worden ontruimd. Wij hebben echter ook gevallen meegemaakt waarbij er sprake was van barricades en/of een enorme troep. Wat wij ook aantreffen wij garanderen u dat wij volledig en naar volle tevredenheid ontruiming.

Wij voeren niet alleen de planten en toebehoren af, maar zorgen ook voor dat eventueel ander puin en aanwezige inventaris netjes wordt afgevoerd of gerecycled. Wij leveren alles netjes, schoon en leeg op.

Verbouw-Gigant
Verbouw-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!